Radio Helsingin anti tuotti 363 000 euroa, yli 100 000 yli tavoitteen - "Huh huh!"

Radio Helsingin osakeanti päättyi keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Anti tuotti radiolle 363 000 euroa velkojen maksuun - ja toiminnan jatkamiseen.

Kuten Anakonda.fi aiemmin uutisoi, Radio Helsinki selviää viime vuoden veloistaan ja jatkaa toimintaansa. Osakeantia päätettiin kuitenkin jatkaa alkuperäiseen deadlineen, keskiviikon puoleenyöhön saakka. Keskiviikkoillan aikana jäi jännitettäväksi, rikkoutuuko annissa 300 000 euron raja - velat olivat tulleet maksettua jo 250 000 eurolla.

Kun vyöry oli alkanut, se ei pysähtynyt. Minimihintaisen osakkeen eli 150 euron ostajia ja isompiakin panostajia löytyi niin, että vuorokauden vaihtuessa annin järjestäneen Invesdor Oy:n laskuri näytti huikeaa summaa 363 000 euroa! Se on 242 -prosenttisesti keräykselle asetettu minimitavoite 150 000 euroa. Jo sen täyttyminen olisi taannut verovelkojen ja muutaman muun akuuteimman maksun hoitamisen.

Radio Helsingin tuottaja Aleksi Pahkalan kommentti Anakonda.fi:lle oli keskiviikkona puolen yön aikaan lyhyt, mutta kaiken kattava:

"Huh huh!"

Työt vapaassa Radio Helsingissä siis jatkuvat hänellä ja muilla toimittajilla - ja kasvaneiden kuulijalukujen lisäksi myös kuulijat osoittivat aktiivisella osallistumisella antiin, että Radio Helsinkiä tarvitaan.

Teksti ja kuva: Pasi Kostiainen, kuvassa Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola ja tuottaja Aleksi Pahkala.

 

Lue Anakonda.fi:stä myös:

 

Paikallisradio vetoaa kuulijoihinsa:"Sijoita Radio Helsinkiin!"

Kansanliike pelasti Radio Helsingin - Rikkoutuuko annin loppukirissä 300 000 euron raja?