Vinkit

Firenze Top 5

Firenzessä järjestetään yli 20 000 kävijää houkutteleva maailmankuulu miestenmuotitapahtuma Pitti Uomo 9.-12. tammikuuta. Anakonda.fi vinkkaa olennaisen matkalle Italian helmeen.

Buenos Aires on kulttuurien sulatusuuni ja ristiriitainen kaupunkihirviö

Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen talvehti Argentiinan pääkaupungissa ja vinkkaa nyt suosikkinsa.

Buenos Aires Top 5

Tangoa, punk-tangoa, katedraaleja, kaupunkikulttuuria - ja jalkapallojoukkueesta tunnettu kaupunginosa, jossa kannattaa oikeasti olla varovainen. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen antaa vinkit Argentiinan pääkaupunkiin.

Porto, Euroopan kaunein kaupunki?

Portossa kaikki on kohdillaan, tietää Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen ja vinkkaa viisi suosikkikohdetta Portugalin ”löytämättömään” helmeen Euroopan reunalle.

Pariisin keikkapaikat - liveä riittää indie-tuvasta stadionille

Menossa Pariisiin? Tsekkaa kaupungin kevyen musiikin konserttitarjonta, ja löydät itsesi todennäköisesti seuraavista kohteista. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen esittelee Pariisin keikkapaikat.

Birán, Kuuba - Fidel Castron koululuokka ja lapsuudenkoti, katso kuvat

Anakonda.fi esittelee kuubalaisen maalaiskylän, jossa äskettäin kuollut Fidel Castro vietti lapsuutensa.

Bengtskär, Suomen kuuluisin majakka - Nämä 3 asiaa matkailijan on hyvä tietää

Bengtskärin majakka täytti 110 vuotta. Anakonda.fi kävi taivuttamassa niskaansa nähtävyyden juurella.

Tallinn Music Week - Kevään paras viikonloppu häämöttää, katso tärpit

Musiikkia, ihmisiä, ruokaa, juomaa ja taidetta sekä tietysti juhlimista. Kaikkea tätä on tarjolla Tallinn Music Weekillä - katso Anakonda.fi:n tärpit, missä kannattaa syödä - ja mikä bändi ehdottomasti tsekata.

Pariisin charmantit bistrot

Mieluisan pariisilaisen kulmakuppilan löytäminen on kuin oman puolison; se täytyy löytää itse. Vasta se tekee kokemuksesta täydellisen. Anakonda.fi tosin vinkkaa, mistä kannattaa lähteä etsimään.

Miljoona matkailijaa näkee vuodessa tämän - Katso kuvat Rukan talvesta

Kuusamon Ruka mykistää kuntoilijat ympäri vuoden luontonsa kauneudella. Talvisesongin aikana Suomen toiseksi suurin hiihtokeskus vetää erityisesti ulkomaisia turisteja lumen eksotiikkaa hakemaan - ja suomalaisia, jotka osaavat arvostaa keskimäärin 200 hiihtopäivää vuodessa.

No nyt on ravintolassa kreisi sisustus - Katso kuvat Tallinnan Manna La Roosasta

Ei Tallinnan vanhakaupungin arvokkuutta, ei neuvostonostalgiaa, vaan ravintola, joka näyttää Salvadorin Dalin ja Sakke Järvenpään yhdessä sisustamalta. Anakonda.fi vieraili lähialueiden villeimmin sisustetussa ravintolassa.

Itä-Lontoon helmet top 5

Mitä sitten kun Soho, Camden Town ja muut Lontoon klassikkopaikat on nähty? Ehkäpä sitten kannattaa mennä Itä-Lontooseen, Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen neuvoo minne siellä.

Budapestin lumoavimmat kylpylät

Anakondan Suvi Kukkonen lillerteli kylpyläkaupunki Budapestin hoitavissa vesissä ja totesi Kansanpuiston mahtipontisen Széchenyin suurimmaksi ja kauneimmaksi.

Berliinin parhaat majoitusvinkit, levy- ja muut kaupat, klubit, baarit ja ravintolat

Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen laati listan Berliinin parhaista jutuista - perusnähtävyyksien ulkopuolelta.

Boheemi Berliini muutoksen kourissa

Liberaali, edullinen, rento ja loputtoman kiehtova kaupunkikulttuurityyssija, jossa hengailua voi jatkaa klubeja myöten vuorokauden ympäri – Berliiniä on voinut kutsua viimeiset kymmenen vuotta maailman boheemien lempikaupungiksi. Ulkomainen raha ja tulijavirrat ovat kuitenkin vauhdittaneet muutosta, mistä huolimatta Berliini on kaikkea muuta kuin pilalla. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen paljastaa suosikkikaupunkinsa salat.

Reykjavikin rentouttavat kansankylvyt

Meillä on sauna, mutta islantilaiset ne vasta ovatkin kovia kylpemään. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen puhdistautui Islannin rakennetuissa ja luonnonkylpylöissä - ja suosittelee niistä parhaita.

Joulutori - syy matkustaa Tallinnaan juuri nyt

Tallinnan Raatihuoneenaukion joulumarkkinat on virolaisten mielestä maailman kaunein joulutori. Anakonda.fi kuvasi tunnelmia.

Loppukiri Helsingin kesään: vielä ehtii näihin kolmeen kahvilaan

Kesäkaudeksi avatuista kahviloista voi nauttia vielä hetken ajan. Anakonda.fi antaa vinkin kolmesta persoonallisesta kahvilasta Helsingissä, joihin ehtii vielä.

Hyvää syntymäpäivää, Yhdysvallat! - Onko tämä hulluin tapa juhlia kansallispäivää?

4th of July, neljäs heinäkuuta on Yhdysvaltain kansallispäivä. Anakonda.fi antaa matkavinkin perinteiseen kansallispäivän tilaisuuteen, joka hakee älyttömyydessään vertaistaan.

Maailman kaunein kaupunki? - Katso kuvat Chilen Valparaísosta

Valparaíso on satamakaupunki Chilessä. Sen historiallinen kortteli on osa Unescon maailmanperintöluetteloa. Anakonda.fi esittää valokuvaaja Aleksi Kinnusen otoksia Valparaisosta - ne kertovat, miksi Valparaísossa käyvät haltioituvat.

Kun Tallinna nousi nextille levelille - Musiikkia, ruokaa ja baarihyppelyä

Tallinn Music Week tarjosi tänä vuonna musiikin lisäksi pökerryttävän laajan kattauksen ohjelmaa, aina popup-ravintolasta kuvataiteeseen, oluenmaisteluun ja seminaareihin. Tutustu Anakonda.fi:n Suvi Kukkosen kokemuksiin tapahtumasta ja osallistu ensi vuonna itse!

Tukholman viisi parasta ravintolaa - valitsijana hittiduo Say Lou Lou

Suomessa vieraileva ruotsalais-australialainen sisarusduo Say Lou Lou vinkkaa Anakonda.fi:n lukijoille Tukholman parhaat ravintolat. Mukana suomalaisväriä!

Näin lähelle "lumiapinoita" pääsee Japanissa - katso kuvat ja uskomaton video

Hiihtomatkaan runsaslumiseen Japanin Myokoon kannattaa mahduttaa myös ainutlaatuinen luontonähtävyys: vierailu "lumiapinoiden" eli Japaninmakakien luonnollisella kylpypaikalla. Anakonda.fi ihailee apinoiden rentoa asennetta kuvaajien keskellä - se näkyy hyvin kuvissa ja videolla.

Momondo: 12 kohdetta budjettimatkaajalle - katso vinkit joka kuukaudelle

Helsingin tämän viikon Matkamessut kannustavat suunnittelemaan reissuja lähelle ja kauas. Anakonda.fi nostaa kuumetta esittämällä matkahakukone Momondo.fin 12 kohteen listan, joihin pääsee tänä vuonna halvalla.

Karibian lumous 7/8 Punta Francés - Paratiisiranta...ja aarresaari?

Paratiisiranta saarella, jossa saattaa olla löytämätön merirosvoaarre. Anakonda.fin netti-tv-sarja Karibian lumous vie Folke Westin johdolla Punta Francésin turkoosin veden ääreen.
Helsinki, Cheek, Radio Aalto, Helsingin Alppiruusupuisto, Taste of Helsinki

Hyvää Helsinki-päivää! - Kolme menovinkkiä kesäiseen kaupunkiin

Cheek, huippuravintoloiden festivaalit ja Alppiruusut. Siinä kolme poimintaa Helsinki-päivän ohjelmasta.