Matkailu

Firenze Top 5

Firenzessä järjestetään yli 20 000 kävijää houkutteleva maailmankuulu miestenmuotitapahtuma Pitti Uomo 9.-12. tammikuuta. Anakonda.fi vinkkaa olennaisen matkalle Italian helmeen.

Buenos Aires on kulttuurien sulatusuuni ja ristiriitainen kaupunkihirviö

Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen talvehti Argentiinan pääkaupungissa ja vinkkaa nyt suosikkinsa.

Buenos Aires Top 5

Tangoa, punk-tangoa, katedraaleja, kaupunkikulttuuria - ja jalkapallojoukkueesta tunnettu kaupunginosa, jossa kannattaa oikeasti olla varovainen. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen antaa vinkit Argentiinan pääkaupunkiin.

Skotlanti on "maailman kaunein maa" - Katso Rough Guiden äänestystulos, Suomi mainittu

Skotlanti ohitti Kanadan maailman kauneimpien maiden äänestyksessä. Anakonda.fi jakaa Rough Guiden lukijoiden äänestystuloksen.

Golden Gate saa turvaverkon - "Maailman kaunein silta" houkuttelee turisteja - ja hyppääjiä

San Franciscon maamerkki Golden Gaten silta saa turvaverkon, jolla pyritään estämään itsemurhat. Anakonda.fi pyöräili kauniin sillan edestakaisin.

Maailman vaarallisimmat kaupungit listattu - Lue viisi pointtia

Kun kriteerinä ovat murhat, San Salvador on maailman vaarallisin kaupunki Economistin julkaiseman listan mukaan. Anakonda.fi poimii listalta viisi kiinnostavaa asiaa.

Miten käy uudelta presidentiltä rock`n`roll? - Tallinn Music Week huipentuu

Viron tuore presidentti Kersti Kaljulaid kohtaa haasteen, hän avaa Tallinn Music Weekin - ja tulee verratuksi edeltäjäänsä, musiikkifani Toomas Hendrik Ilvekseen.

Porto, Euroopan kaunein kaupunki?

Portossa kaikki on kohdillaan, tietää Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen ja vinkkaa viisi suosikkikohdetta Portugalin ”löytämättömään” helmeen Euroopan reunalle.

Pariisin keikkapaikat - liveä riittää indie-tuvasta stadionille

Menossa Pariisiin? Tsekkaa kaupungin kevyen musiikin konserttitarjonta, ja löydät itsesi todennäköisesti seuraavista kohteista. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen esittelee Pariisin keikkapaikat.

Matkailu: tänne Suomi halusi 2016 - Katso haetuimmat kohteet

Kelpaisiko matka Malagaan? Tai lento Lissaboniin? Monelle kelpaisi. Anakonda.fi jakaa matkahakusivusto Momondon listat viime vuoden suosituimmista suomalaisista matkakohteista.

Birán, Kuuba - Fidel Castron koululuokka ja lapsuudenkoti, katso kuvat

Anakonda.fi esittelee kuubalaisen maalaiskylän, jossa äskettäin kuollut Fidel Castro vietti lapsuutensa.

Bengtskär, Suomen kuuluisin majakka - Nämä 3 asiaa matkailijan on hyvä tietää

Bengtskärin majakka täytti 110 vuotta. Anakonda.fi kävi taivuttamassa niskaansa nähtävyyden juurella.

Jasper Pääkkönen Löylystä: "Kiukaat lämpiminä maailman tappiin"

Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian sauna- ja ravintolaprojekti Helsingin Hernesaareen on valmis, ovet avataan alkavalla viikolla hiljaisesti. Anakonda.fi kävi jo Pääkkösen kanssa kokeilemassa lauteita.

Antero Vartia pian valmistuvasta Löylystä: "Tämän olisi voinut tehdä puolet halvemmalla"

Suomen kesän puhutuin uusi matkakohde tulee olemaan Löyly, Antero Vartian ja Jasper Pääkkösen sauna- ja ravintolakompleksi Helsingin Hernesaaressa. Anakonda.fi tapasi Vartian, joka kertoi isosta periaatteesta rakennusprojektissa: se on nähtävä sadan vuoden säteellä, ei kvartaaleittain tuottavana rahasampona.

Liima, käsityöolut, presidentti Ilves... - Tallinn Music Week Top 5

Paluu Tallinnan musiikkiviikoille! Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen nautiskeli Tallinn Music Weekin kaikkia aisteja hellisivissä monipuolisissa riennoissa. Kertaamme unelmaviikonlopun huippuhetket, muun muassa Liiman, Koplin, Off-Flow` n - ja levyjä soittavan presidentin.

Löyly! Näin Antero Vartia ja Jasper Pääkkönen paljastavat uuden saunaravintolansa logon

Löyly on sauna- ja ravintolakeidas, joka valmistuu kesäksi Helsingin Hernesaareen. Anakonda.fi kertoo juttusarjassa erikoisen rakennusprojektin tarinan.

Näin syntyy saunakeidas Löyly - uusi juttusarja seuraa Antero Vartian ja Jasper Pääkkösen hullua projektia

Antero Vartia ja Jasper Pääkkönen eivät vielä kaksi vuotta sitten tienneet, että kesällä 2016 heillä käsissään Löyly, sauna- ja ravintolakeidas peräti tuhannelle ihmiselle. Anakonda.fi seuraa uudessa juttusarjassa helsinkiläisiä ja matkailijoita kiinnostavan kohteen valmistumista.

Tallinn Music Week - Kevään paras viikonloppu häämöttää, katso tärpit

Musiikkia, ihmisiä, ruokaa, juomaa ja taidetta sekä tietysti juhlimista. Kaikkea tätä on tarjolla Tallinn Music Weekillä - katso Anakonda.fi:n tärpit, missä kannattaa syödä - ja mikä bändi ehdottomasti tsekata.

Pariisin charmantit bistrot

Mieluisan pariisilaisen kulmakuppilan löytäminen on kuin oman puolison; se täytyy löytää itse. Vasta se tekee kokemuksesta täydellisen. Anakonda.fi tosin vinkkaa, mistä kannattaa lähteä etsimään.

Maailma tuli kylään Matkamessuille

Nämä hymyt houkuttelevat Egyptiin. Kaikkea Romanista Ruka-tunturiin on tarjolla Helsingin Matkamessuilla viikonlopun ajan. Anakonda.fi kuvasi tyyppejä ja tunnelmia.

Miljoona matkailijaa näkee vuodessa tämän - Katso kuvat Rukan talvesta

Kuusamon Ruka mykistää kuntoilijat ympäri vuoden luontonsa kauneudella. Talvisesongin aikana Suomen toiseksi suurin hiihtokeskus vetää erityisesti ulkomaisia turisteja lumen eksotiikkaa hakemaan - ja suomalaisia, jotka osaavat arvostaa keskimäärin 200 hiihtopäivää vuodessa.

No nyt on ravintolassa kreisi sisustus - Katso kuvat Tallinnan Manna La Roosasta

Ei Tallinnan vanhakaupungin arvokkuutta, ei neuvostonostalgiaa, vaan ravintola, joka näyttää Salvadorin Dalin ja Sakke Järvenpään yhdessä sisustamalta. Anakonda.fi vieraili lähialueiden villeimmin sisustetussa ravintolassa.

Itä-Lontoon helmet top 5

Mitä sitten kun Soho, Camden Town ja muut Lontoon klassikkopaikat on nähty? Ehkäpä sitten kannattaa mennä Itä-Lontooseen, Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen neuvoo minne siellä.

Budapestin lumoavimmat kylpylät

Anakondan Suvi Kukkonen lillerteli kylpyläkaupunki Budapestin hoitavissa vesissä ja totesi Kansanpuiston mahtipontisen Széchenyin suurimmaksi ja kauneimmaksi.

Berliinin parhaat majoitusvinkit, levy- ja muut kaupat, klubit, baarit ja ravintolat

Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen laati listan Berliinin parhaista jutuista - perusnähtävyyksien ulkopuolelta.

Boheemi Berliini muutoksen kourissa

Liberaali, edullinen, rento ja loputtoman kiehtova kaupunkikulttuurityyssija, jossa hengailua voi jatkaa klubeja myöten vuorokauden ympäri – Berliiniä on voinut kutsua viimeiset kymmenen vuotta maailman boheemien lempikaupungiksi. Ulkomainen raha ja tulijavirrat ovat kuitenkin vauhdittaneet muutosta, mistä huolimatta Berliini on kaikkea muuta kuin pilalla. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen paljastaa suosikkikaupunkinsa salat.

Mitä yhteistä on Dalai Lamalla ja Donald Trumpilla? Hotelli Strand, Helsinki

Anakonda.fi tutustui Helsingin entiseen ykköshotelliin, joka on remontoitu rakennuksen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen.

"Helsinki meni kovaa maailmankartalle!" - Katso kuvat Lux -tapahtumasta

Lux -tapahtuma, kylmän ja pimeän vuoden valokarnevaali veti satoja tuhansia kävijöitä Helsingin keskustaan. Anakonda.fi kuvasi tunnelmia.

Reykjavikin rentouttavat kansankylvyt

Meillä on sauna, mutta islantilaiset ne vasta ovatkin kovia kylpemään. Anakonda.fi:n Aleksi Kinnunen puhdistautui Islannin rakennetuissa ja luonnonkylpylöissä - ja suosittelee niistä parhaita.

Sivut