Uutiset

Antero Vartia myi, Jasper Pääkkönen osti - Löylyn omistus uusiksi

Antero Vartia on myynyt osuutensa Löyly -sauna- ja ravintolakompleksista yhtiökumppanilleen Jasper Pääkköselle.

50 Suomen parasta ravintolaa valittiin - Mihin jäi Tomi Björckin Farang?

Tähtikokki Tomi Björckin Farang ei mahtunut mukaan, kun ravintola-alan ammattilaiset valitsivat 50 Suomen parasta ravintolaa. Anakonda.fi kommentoi Viisi tähteä -median kokoaman listan.

Superwood -festivaali, "seminaari" pystyyn kasvisruualla!

Superwood -festivaali on viikonvaihteessa kasvisruuan superfood -tapahtuma, vaikka totta kai festareilla vanhassa SYP-pankin koulutuskeskuksessa on myös musiikkia, elokuvaa ja muuta taidetta.

Tuska-festarilla taas tyylitelty Black Dining - "Ei silti hienohelmajuhla"

Helsingissä tänä viikonloppuna jyristettävä Tuska -festivaali on paitsi raskaan rockin, myös kulinarismin juhlaa.

Hans Välimäki:"Kesän grillaustrendi on jälkimarinointi!"

Grillata voi aina, mutta mikä on juuri tämän kesän juttu? Anakonda.fi kertoo, miten kaksi huippukokkia näkee grillauksen trendit.

Viron pienpanimot tulivat kylään Helsinkiin

Uteliaan olutharrastajan kannattaa suunnata helsinkiläiseen Bryggeri -olutravintolaan, jonka Viron pienpanimoviikoilla on noin 60 erilaista olutta.

Street Food on nyt kaikkien katuruokaa - Katso kuvat tapahtumasta

Street Food Carnival veti viikonvaihteessa runsaasti kävijöitä Helsingin Kaapelitehtaalle. Anakonda.fi kiersi tapahtumassa kameran kanssa.

Musta sillimunkki ja muita ihmeitä Turun Food & Fun -tapahtumassa

Ruoka- ja drinkkitapahtuma Food & Fun on kerännyt kansainvälisen kokkijoukon Turkuun. Anakonda.fi maistoi, mistä on kyse.

Taste of Helsinki - Katso kuvat ravintolataivaasta

Viikonloppuna voi pääkaupungissa syödä paitsi kaikissa normaalisti auki olevissa ravintoloissa, myös monien pop-up -versioissa Kansalaistorilla. Anakonda.fi kävi avajaisissa ja kuvasi kiinnostavia ihmisiä, ruokia - ja joidenkin huumorintajua koettelevan t-paitatekstin.

Tomi Björck Flow -festareille - Katso lista tapahtuman kaikista ravintoloista

Elokuun puolivälissä järjestettävä Flow -festivaali on tänäkin vuonna paitsi musiikin, myös ruuan juhlaa. Anakonda.fi kertoo, mitkä ravintolat ovat tänä vuonna mukana Flow` ssa.

Nyt pullotettiin oikea miehen tuoksu:"Eau De Grill", suomalainen grilli!

Suomen ainoa parfymööri, tuoksujen suunnittelija Max Perttula on tehnyt uuden tuotteen: Eau De Grill lienee maailman ensimmäinen miestuoksu, jossa on tavoiteltu grillin hajua! Anakonda.fi kysyi Perttulalta, epäilikö hän joutuneensa käytännön pilan kohteeksi?

"Espoon ensimmäinen panimo" ja muut pienpanijat esillä

Helsinki Beer Festival kutsuu viikonloppuna Kaapelitehtaalle. Vaikka tapahtuman teemamaa on Itävalta, Anakonda.fi kannustaa tutustumaan kotimaisiin pienpanimoihin, joita on myös paikalla kiinnostava otos.

Kostoporno ei kannata: amerikkalaismiehelle vankilatuomio

Jopa seitsemän vuoden vankeustuomio odottaa yhdysvaltalaista Hunter Moorea, joka on tunnustanut syyllisyytensä identiteettivarkauteen ja luvattomaan pääsyyn tietokoneelle, kertoo amerikkalainen Ars Technica. Rolling Stone kutsui Moorea aiemmin "internetin vihatuimmaksi mieheksi".

Kommentti: Minä olen Aku!

"Jos olet suuttunut @hirviniemi lipputempusta ja viimeviikolla puolustit sanavapautta, olet tekopyhä paska. #JeSuisHirviniemi" Koomikko, radiotoimittaja Ali Jahangirin twiitti herättää miettimään sananvapautta. Anakonda.fi osallistuu keskusteluun.