Maailman nopein autopesu? 94-vuotias kaahasi harjakoneen läpi - katso video!

Laulun mukaan Kaliforniassa ei sada koskaan, joten auto on pestävä aika ajoin. Ikävä kyllä 94-vuotias kuljettaja sekoitti kaasu- ja jarrupolkimen ajaessaan pesulaitteeseen viime viikolla. Anakonda.fi jakaa valvontakameran hurjan videon.

Quick Quack Car Wash on amerikkalainen autopesufirma, joka tarjoaa tämän ilmoituksen mukaan edullista autopesua: alle 15 dollaria kuussa - ja sillä saa käydä pesemässä kulkupeliään niin usein kuin tahtoo.

Yhtiön YouTubeen laittama oheinen valvontakamerafilmi ei kuitenkaan keskity hintoihin. Rahan sijasta sen katsojaa mietityttää aika - aika monella tasolla. Video on nopeuttamaton. Alle minuutin pituisessa videossa Oldsmobile -merkkinen auto syöksyy pesukoneeseen - ja sen läpi pysähtymättä. Kuljettajan kerrotaan olevan 94-vuotias.

Kukaan ei loukkaannu Quick Car Washin mukaan, mitä voi pitää ihmeenä. Onneksi autoaan imuroinut nainen lähtee alta pois muutamaa sekuntia ennen kuin Oldsmobile kaahaa samaan parkkiruutuun.

ABCNewsin mukaan kaaharikuski odotti perheenjäsenen hakemaan itsensä autoilun päätyttyä. Hän pystyi kävelemään ajonsa jälkeen.

Autopesulan vakuutus kattaa sen kärsimät laitevahingot. Ne arvioidaan 60 000 - 100 000 dollarin suuruisiksi.

Sacramentolaisella pesupaikalla kuvattu video on kerännyt runsaan viikon aikana 1,5 miljoonaa katsojaa YouTubessa.