Anakonda.fi:n joulukalenteri 7/24 - Father John Mistyn pieni kauhuelokuva

Anakonda.fi tarjoaa joulukalenterinaan valikoiman vuoden 2018 kiinnostavimpia musiikkivideoita. Father John Mistyn Mr. Tillman on pieni, musiikkielokuvan pituinen kauhuelokuva.

Father John Mistyn Mr. Tillman on erikoinen musiiikkivideo, sillä Jeff Desom ja Carlos Lopez Estradan ohjaama teos onnistuu harvinaisen hyvin syventämään kappaletta ja sen tarinaa. Katsojan tulkittavaksi jää, onko kyseessä Hohto -tyyppinen kauhuelokuva, kuvaelma mielen järkkymisestä vai jotain ihan muuta.

Kappaleen esittäjä Father John Mistyn oikea nimi on Joshua Michael Tillman - eli hän on itse Mr Tillman. Hän voi sanaleikkiä - kuten videossa - olevansa illman, sairas mies.

Mr. Tillman on ensimmäinen sinkkumaistiainen Father John Mistyn neljänneltä albumilta God`s Favorite Customer. Biisi ja video julkaistiin helmikuussa, albumi kesäkuussa.

Father John Misty on elänyt tuotteliasta aikaa, sillä häneltä julkaistiin levy myös viime vuonna. Aiemmin, viime vuosikymmenellä 37-vuotias multi-instrumentalisti, laulaja-lauluntekijä ja tuottaja on julkaissut kahdeksan albumia myös artistinimellä J. Tillman. Muita mainittavia musiikkitöitä hänellä ovat olleet rumpalina toimiminen Fleet Foxes -yhtyeessä vuosina 2008 - 2012 sekä Beyoncen Hold Up -kappaleen kirjoittaminen - yhtenä 15 tekijästä.

Anakonda.fi:n joulukalenterin seitsemäs luukku aukeaa tästä:

Jos video ei näy, sen voi katsoa myös tästä.

Pasi Kostiainen, kuva: kuvakaappaus videosta