Uutiset

Volvon omistaja panostaa: lentävä henkilöauto myynnissä vuonna 2025?

Kiinalaisyritys Geely uskoo, että Terrafugia TF-X -merkkinen menopeli löytyy lähitulevaisuudessa monesta tallista. Mutta onko kyseessä enää autotalli tai edes auto, jos TX-X:llä voi myös lentää? Anakonda.fi kertoo kiinalais-amerikkalaisten kunnianhimoisen hankkeen tarinan.

Arvoautotkin susia? - USA:n uusien autojen vikatilastot julki

Consumer Reports on listannut kymmenen Yhdysvalloissa myytävien uusien autojen vähiten ja eniten vioista kärsivää merkkiä ja mallia. Anakonda.fi jakaa yllättävät listat.

Katso tarkasti: tämä perhosesta lainattu väri on "kaikkien aikojen sinisin"

Lexus on saanut nyt tuotantoon pitkään kehittelemänsä värisävyn, jota mainostaa kaikkien aikojen sinisimmäksi. Värisävy on lainattu eteläamerikkalaisista perhosista.

Bottas, ajat tällaisella vuonna 2027! - Katso Renaultin ennustus F1:n tulevaisuudesta

Renault visioi autourheilun kuninkuusluokan tulevaisuutta, Anakonda.fi jakaa vision.

Chevrolet Impala suosituin malli, Mersu merkki - Näistä autoista on laulut ja räpit tehty

Kauniit naiset, hienot autot, samppanjaa, uima-altaita... niistähän on monet rap-sanoitukset tehty. Mutta mitkä automallit ja -merkit ovat räppäreiden erikoissuojeluksessa? Anakonda.fi jakaa gocompare.com -sivuston laskelmat.

American Car Show esittää pääsiäisenä: Speden leffasta tuttu britti-klassikko

Tässä auto, jolla on tarina: MGA, joka nähtiin elokuvassa X-Paroni, joka katosi vuosiksi latoautoksi - ja on nyt tulossa pääsiäiseksi näyttelyn helmeksi Helsinkiin. Anakonda.fi kertoo auton tarinan.

"Sensaatiohybridi" on vasta alkua? - KL:”Saatat yllättyä, 
kun näet seuraavan sukupolven Toyotat”

Toyotan muotoilu mullistuu. Äskettäin myyntiin tullut C-HR on esimakua siitä, mihin konservatiivisista malleistaan tunnettu suosikkimerkki on menossa.

Japani-Saksa 1-1 - Luotettavimmat autot listattiin Yhdysvalloissa

Vastaavissa listauksissa aiemminkin korkealle sijoittuneet Lexus ja Porsche jakoivat kärkipaikan, kun J.D. Power listasi luetettavimmat automerkit. Anakonda.fi jakaa listan tulokset.

Boikotti vai myyntipiikki? - Tuliko Trumpista ongelma Harley-Davidsonille?

Voiko olla mitään amerikkalaisempaa kuin Harley-Davidson -moottoripyörä. Mutta onkin ongelma, kun kiistelty henkilö sanoo sen ääneen. Anakonda.fi kertaa Trump vs. HD -farssin käänteet.

Terveisiä tulevaisuudesta - tällaiseen autoon tähtää tavismerkkikin!

Detroitin autonäyttely avasi tammikuussa taas ikkunat autoiluvuoteen. Anakonda.fi esittelee tapahtuman kohauttajan, molemmat sivuovet autoilun tulevaisuuteen avanneen Nissanin konseptiauton Vmotion 2.0:n.

VW palasi Ruotsin myydyimmäksi autoksi - 54 vuoden tauon jälkeen

Volkswagen Golf on Ruotsin viime myydyin automalli. Anakonda.fi julkaisee listoja myydyimmistä autoista eri puolilla.

Vuoden 2017 odotetuin auto? Tällainen on Alfa Romeon katumaasturi

Alfa Romeo tunnetaan italialaisena urheiluautovalmistajana. Anakonda.fi esittelee, millainen on merkin ensimmäinen katumaasturi Stelvio. Auto, jota ainakin Britanniassa odotetaan enemmän kuin mitään muuta uutuusautoa.

Hyvästi "downsizing", autojen moottorit alkavat taas kasvaa

Miten ottaa auton moottorista "kaikki irti" mahdollisimman tehokkaasti - ja vähentää silti päästöjä? Anakonda.fi kertoo Reutersin laajaan artikkeliin pohjaten, mikä on autoteollisuuden vastaus: u-käännös.

Liukasta tulee, ostaisiko nelivedon? Myytävänä noin 15 000 käytettyä, halvin vain 600 €

Marraskuu alkoi, liukastuvaa ajokeliä on luvassa koko maahan. Anakonda.fi muistuttaa, että muuttavat ajo-olosuhteet ovat mainio syy haaveilla uusista renkaista tai autosta - ja mikäpä talvikeleillä paremmin kyyditsisi kuin neliveto!

Tesla ajaa itse - katso video

Paljon siitä on puhuttu, mutta tältä se näyttää - itse ajava auto. Anakonda.fi jakaa videon, jossa kuskin paikalla istutaan vain, koska laki määrää paikalle ihmisen - ajamisesta huolehtii sähköauto itse.

BMW X2, korskea konsepti, katso kuvat - Uusi maasturi myyntiin jo 2017?

Pariisin autonäyttelyssä huomion varasti BMW:n konseptimaasturi X2, jonka sarjatuotantomallin odotetaan tulevan myyntiin jo ensi vuonna. Anakonda.fi kertoo ja näyttää, mistä on kyse.

Tässä tulee sähkö-Mersu - Mercedes-Benz panostaa sähköautoiluun

Pariisin autonäyttelyn uutinen oli Mercedes-Benzin sähköauto-ohjelman julkistus. Anakonda.fi kertoo, mistä on kyse.

Honda Monkey palaa? Nähdäänkö kohtaa jotain tällaista?

Muistatko, kun pieni mopo Honda Monkey oli se cool kulkupeli? Jos muistat, Anakonda.fi tuo sinulle ilouutisen: Honda hakitsee Monkeyn palauttamista Euroopan -markkinoille.

Toroidion - Tällainen on "suomalainen ihmeauto", kuvat ja 5 faktaa

Raaseporissa rakennetaan kunnianhimoista projektia Toroidionia, jota media kutsuu sanaparilla "suomalainen ihmeauto". Anakonda.fi kertoo, mitä Toroidionista pitää tietää.

U2 korvattiin Sialla! Apple esitteli myös uuden iPhonen

Applen uusien tuotteiden lanseeeraus torstaina oli taas verkkomaailman tapaus torstai-iltana. Anakonda.fi kertoo olennaiset uudesta iPhone 7:stä.

"Pahinta metallin, lasin ja muovin tuhlausta sitten Microsoftin puhelimen"

Nyt saavat autot kyytiä. Anakonda.fi jakaa Top Gearista tutun Jeremy Clarksonin luonnehdinnat inhokkiautoistaan. Timesissä julkaistu juttu paljastaa, että Clarksonille pahinta nykyautoissa on persoonattomuus, mitäänsanomattuus ja sieluttomuus - ehkä ne ovat yksi ja sama asia?

"Kuin naku-Twisteriä Scarlett Johanssonin kanssa" - Jeremy Clarkson valitsi parhaat nykyautot

Maailman hauskin autotoimittaja Jeremy Clarkson on valinnut suosikkiautonsa Sunday Timesissä. Anakonda.fi jakaa listan - ja hauskat perustelut.

Lada, Volga... ja Pontiac! Tulli huutokauppaa taas autoja

Tulli huutokauppaa taas autoja. Sallan heinäkuinen, paljon huomiota herättänyt autohuutokauppa saa jatkoa Raja-Joosepissa.

BMW i8, mikä mestaruuslahja! Tällainen on Leicester Cityn pelaajien palkintoauto

Jalkapallo se on, joka kannattaa - ainakin, jos menestyy. Anakonda.fi esittelee, millainen on BMW i8 - Leicester Cityn pelaajien voittobonuksena saama palkintoauto.

Tästä alkaa vihjaileva automainos, katso - Liian hieno Suomeen?

Kesä on avoautojen aikaa Suomessakin. Mutta Suomi ei ole mainoksen - ja myyntiverkoston - perusteella Rolls-Royce Dawnin kohderyhmä.

Pariisi kieltää pian yli 10-vuotiaat autot

Ranskan pääkaupungissa on otettu käytetty tiukat toimet ruuhkien ja saasteiden vähentämiseksi. Anakonda.fi kaihoilee kuitenkin oheisen valokuvan tyyliä.

IL-kysely: Mercedes-Benzillä ajetaan eniten - Melkein miljoona mittarissa!

Mercedes-Benz, Volvo, Toyota... tutut suomalaisten luottoautot ovat kärjessä eniten ajettujen autojen listalla Iltalehden selvityksen mukaan. Anakonda.fi ihmettelee muutaman yllätysmerkin päätymistä pääsemistä mukaan listalle.

Maailman nopein renkaanvaihto - Katso video

Guinness World Recordsin mukaan nopein renkaanvaihto ilman moottoroituja apuvälineitä sujuu alle minuutissa.

Tesla 3, onko siitä kansanautoksi? "Emme tee hitaita autoja"

Onnistuuko halvempi Tesla -malli mullistamaan autoilun? Anakonda.fi pohtii, tuoko Teslan "kansanmalli" Tesla 3 nopean sähköautoilun kaikkien ulottuville.

Onko tämä kaikkien aikojen aprillipila? Ilmainen BMW jaettiin sittenkin!

Vuonna 2015 tehtiin Uudessa Seelannissa aprillipäivänä markkinointitempaus, joka teki yhden ihmisen onnelliseksi - ja toi BMW:lle runsaasti huomiota.

Sivut