Patrik Laine, parhaat kommentit Top 5 - "Tuolla se söi popcornia katsomossa"

Patrik Laine, 18, on sensaatio pelaajana ja haastateltavana. Anakonda.fi kokosi jääkiekkoilijan parhaita haastattelukommentteja.

Vielä vuosi sitten Patrik Lainetta eivät tienneet kuin aktiiviset jääkiekon seuraajat. Heillekin Laine oli mopoautoileva suurlupaus, jonka läpimurron arveltiin olevan vasta vuosien päässä. Luonnetta Laine oli toki näyttänyt sekä kaukalossa että sen laidalla, olihan hänet lähetetty kotiin nuorten maajoukkueturnauksesta valmentajalle heitetyn uhkauksen jälkeen.

Nuorten MM-turnaus vuodenvaihteessa, Suomen mestaruuteen päättynyt Tapparan kausi ja MM-turnaus ovat kuitenkin tehneet Laineesta suurjulkkiksen. Hänet valittiin sensaatiomaisesti MM-joukkueeseen - ja sielläkin hän on pelannut hienosti. Mikko Koskisen ja Mikael Granlundin ohella hänet palkittiin maajoukkueen parhaimpana pelaajana koko turnauksessa.

Mikä viihdyttävintä, Laineen särmät eivät ole hioutuneet, vaikka huomiota riittää. Hänen kommenttinsa ovat rehellisemmän ja hauskemman oloisia kuin tavallinen "no joo" -sanoilla alkava lätkä-jargon, jota raportit ja ottelulähetykset yleensä pursuavat.

Anakonda.fi kokosi Laineen hauskimpia juttuja kuluneelta kaudelta.

1. "Vaikka monia asioita osaankin, niin lääkäri mä en ole."

Keskisuomalainen 19.5.2016 kun Laineelta kysyttiin Aleksander Barkovin vointia.

2. "Jotain se tuli selittämään, etten ole viime aikoina osunut maalia kohti ja sanoi, että hävettää mun puolesta.En oikeastaan tiennyt, että kuka se on. Piti vähän katsoa, että mikä äijä sieltä oikein tulee höpöttämään. Mutta ei mun tommosia jätkiä tarvitse tietääkään. Sama se mulle on. Ei sitä kaukalossa näkynyt. Tuolla se söi katsomossa popcornia, kun me voitettiin. Kyllä niitä puhujia on, mutta tekijöitä vähemmän."

Iltasanomat 22.4.2016 HIFK:n Miro Karjalaisesta, joka psyykkasi Lainetta loppuottelusarjan aikana.

3. "En pese tätä paitaa ikinä"

Iltasanomat 21.5.2016 kommentti voitetun MM-välierän jälkeen, kun Laine oli päässyt pelaamaan suosikkiaan Aleksander Ovetshkiniä vastaan.

4. "Me tullaan taksilla perässä!"

MTV.fi 20.5.2016, kun Laine ja Barkov jäivät harjoittelemaan pidempään kuin muut Leijonat.

5. "Ehkä he yrittivät saada minut pois tolaltani, koska olen nuori, ja omasta mielestäni aika hyvä pelaaja."

Savon Sanomat 18.5.2016 Kanadan kovasta pelistä Leijonia vastaan