Ruoka ja juoma
Antero Vartia myi, Jasper Pääkkönen osti - Löylyn omistus uusiksi
Antero Vartia on myynyt osuutensa Löyly -sauna- ja ravintolakompleksista yhtiökumppanilleen Jasper Pääkköselle.
50 Suomen parasta ravintolaa valittiin - Mihin jäi Tomi Björckin Farang?
Tähtikokki Tomi Björckin Farang ei mahtunut mukaan, kun ravintola-alan ammattilaiset valitsivat 50 Suomen parasta ravintolaa. Anakonda.fi kommentoi Viisi tähteä -median kokoaman listan.
Superwood -festivaali, "seminaari" pystyyn kasvisruualla!
Superwood -festivaali on viikonvaihteessa kasvisruuan superfood -tapahtuma, vaikka totta kai festareilla vanhassa SYP-pankin koulutuskeskuksessa on myös musiikkia, elokuvaa ja muuta taidetta.
Hans Välimäki johtaa Palacen paluuta - "Fine diningia, mutta ei temppuilua"
Hans Välimäki ja Eero Vottonen johtavat Helsingin gourmet-huipulle tähtäävän ravintola Palacen keittiötä. Anakonda.fi kertoo Välimäen linjauksista.
Pienpanimot yhdistivät voimansa: yhteinen tölkkiolut
Pienpanimoiden yhteistyö ei ole uusi juttu, mutta neljän panimon yhteinen tölkkiolut tuo Suomeen amerikkalaisen panimomuodin.
Terveiset Japanista - Katso kuvat Kaapelitehtaan oluttapahtumasta
Helsinki Beer Festival veti viikonvaihteessa Helsingin Kaapelitehtaalle paljon pienpanimoiden ja vähän isompienkin tuotteista kiinnostuneita. Anakonda.fi kuvasi tunnelmia.
Ravintolasuosikki BasBasin kylkeen kasvoi viinibaari
Helsinki on taas vähän vähemmän tylsä paikka, kun BasBas -bistron kyljestä löytyy BasBas & Staff Wine Bar. Anakonda.fi kertoo, millaisesta baarista on kyse.
Jussi69 palkitaan viskinmyynnistä - Riff on ollut menestys
Rokkiravintola Riffin suosio ylitti omistajansa Jussi69:n mukaan odotukset ensimmäisen vuotensa aikana.
Reseptit: entrecote, ananas grillissä ja täytetyt herkkusienet
Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelma Miehen G-Piste kannustaa syksyn grillauksiin entrecotella - reseptit siihen ja oheisiin löytyvät tästä.
Skirt steak - katso resepti ja vinkit grillaukseen
Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelma Miehen G-piste kannustaa grillaamaan Skirt steakia - resepti löytyy tästä.
Avoburger on hampurilaisten avokadopasta! - Katso resepti
Avokadopasta on hitti, koska on hyvä ja helppo ruoka. Samaa on myös herkullinen ja nopeasti valmistuva hampurilainen, joka esitellään Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelmassa Miehen G-Piste. Grillatun avoburgerin ja mangochutneyn resepti löytyy tästä.
Tuska-festarilla taas tyylitelty Black Dining - "Ei silti hienohelmajuhla"
Helsingissä tänä viikonloppuna jyristettävä Tuska -festivaali on paitsi raskaan rockin, myös kulinarismin juhlaa.
Reseptit: Naudan tomahawk -pihvi, jalopeno-pikkelsi, avokado-maissi-kukkakaalisalaatti
Tässä reseptit Anakonda.fi:n grillausohjelmaan Miehen G-Piste. Tomahawk -pihvin grillaaminen on yksinkertainen homma, jossa kisällistä tulee mestari, kun seuraa näitä temppuja.
Optio listasi: nämä ovat 10 Suomen parasta ravintolaa
Helsinkiläinen Olo on ykkönen, kun Kauppalehti Optio listasi Suomen tämän hetken parhaat ravintolat. Listalle mahtuu mukavasti myös uusia tulokkaita.
"Kuusenkerkkä-Jallu" - Tee nyt juoma, jonka voit juoda vuoden kuluttua
Maistuisiko persoonallinen juoma, jonka pohjana on leikattua konjakkia? Anakonda.fi kehottaa pistämään "tilauksen" päälle, jos juomaa tahtoo nauttia vuoden kuluttua.
Finnjävel - Mahtipontista ja tuunattua suomalaista
Finnjävel täyttää mahtipontisen ennakkorummutuksen odotukset. Anakonda.fi nautiskeli kevään puhutuimmassa uudessa ravintolassa.
Hernesaarenranta avattiin isompana - Katso kuvat
Helsingin Hernesaaressa on viime kesän malliin kesäravintola-alue, nyt peräti 4000 ihmiselle. Anakonda.fi oli mukana vappuaaton avajaisissa.
Hans Välimäki:"Kesän grillaustrendi on jälkimarinointi!"
Grillata voi aina, mutta mikä on juuri tämän kesän juttu? Anakonda.fi kertoo, miten kaksi huippukokkia näkee grillauksen trendit.
Samppanja - koolla on väliä, pullon koolla
Samppanja on aina hyvää, mutta onko se magnum -pullosta nautittuna vielä parempaa? Anakonda.fi maistoi.
Henri Alén on nyt Finnjävel - uusi ravintola sukeltaa perinne-Suomeen
Tähtikokit Henri Alén, Tommi Tuominen ja Timo Linnamäki avaavat Helsinkiin supisuomalaiseen perinneruokaan nojaavan ravintolan. Anakonda.fi esittelee Finnjävelin, jonka aterimet, huonekalut ja jopa musiikki on paikalle varta vasten räätälöityä.
Viron pienpanimot tulivat kylään Helsinkiin
Uteliaan olutharrastajan kannattaa suunnata helsinkiläiseen Bryggeri -olutravintolaan, jonka Viron pienpanimoviikoilla on noin 60 erilaista olutta.
Street Food on nyt kaikkien katuruokaa - Katso kuvat tapahtumasta
Street Food Carnival veti viikonvaihteessa runsaasti kävijöitä Helsingin Kaapelitehtaalle. Anakonda.fi kiersi tapahtumassa kameran kanssa.
Pariisi -keittokirjan tehnyt suomalaiskokki: "Pariisissa on aina tervetullut olo"
Suosittujen Sandro - ja The Cock -ravintoloiden luojan, helsinkiläiskokki Richard McCormickin tuore Pariisi -keittokirja on ajankohtaista luettavaa - ja kokattavaa. Anakonda.fi kaivaa kirjasta asennetta surusta toipuvan suurkaupungin tulkitsemiseen.
Teuvo Loman suunnitteli Burger Kingille "pikaruokasaunan"
Tähän ei amerikkalainen pysty: sauna Burger Kingin yhteyteen. Anakonda.fi kävi suomalaisen pikaruokasaunan avajaisissa ja kuuli, kuinka asetelmaa sai perustella kansainvälisen yrityksen päämiehille. Saunan suunnitellut Teuvo Loman sen sijaan tiesi koko ajan, mitä tahtoo.
Reseptit: Grilliin karitsan kyljykset, romaine-salaatti ja vesimeloni
Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelma Miehen G-Pisteen syysjaksossa grillataan karitsan kyljyksiä, romaine-salaattia ja vesimelonia. Lisäksi kierrätetään hittikeittokirjan resepti mausteisesta kikhernesalaatista.
Musta sillimunkki ja muita ihmeitä Turun Food & Fun -tapahtumassa
Ruoka- ja drinkkitapahtuma Food & Fun on kerännyt kansainvälisen kokkijoukon Turkuun. Anakonda.fi maistoi, mistä on kyse.
Onko pienpanimoiden suosio pois isoilta?
Käsityöläisoluet ovat tulleet marketteihin ja ravintoloiden juomalaistoille. Mutta onko se pois isoilta juomafirmoilta? Anakonda.fi kysyi asiaa Tsekin suurimman panimon, Pilsner Urquelin kaupalliselta johtajalta Lubos Kastnerilta.
Chalupa tarjoaa meksikolaista pikaherkkua - Uuden ketjun taustalla kotimainen menestysyhtiö
Helsingin Kalliossa aloittava Chalupa valmistaa Kotipizzan siipien suojassa tyylikästä ja maukasta meksikolaista pikaruokaa. Anakonda.fi maistoi tacoja - ja kertoo nyt Chalupan tarinan.
Reseptit: Tomahawk -kyljys, härän ribsit, meksikolainen katumaissi ja coleslaw
Miehen G-Pisteen neljännen jakson reseptit löytyvät tästä.
Reseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa
Miehen G-piste -netti-tv -sarjan kolmannen osan reseptit löytyvät tästä.