Nettihitti: 3 tosivideota kostosta parkkipaikkavarkaalle

Odotat vapautuvaa parkkiruutua - ja toinen autoilija nappaakin sen törkeästi. Kuulostaako tutulta? Jos kuulostaa, Anakonda.fi:n jakama video on terapeuttista nähtävää.

Liikenneraivo on vaarallista, mutta pienten nopeuksien parkkipaikalla on ymmärrettävää joutua joskus tunnekuohun valtaan. Esimerkiksi tilanteessa, jossa odotat pääsyä ruutuun täydellä pysäköintipaikalla. Ja sitten käykin niin, että että poistuva auto peruuttaa eteesi - ja toinen autoilija kiilaa välistä vapautuneeseen ruutuun.

Näin käy YouTubeen ladatun videokoosteen ensimmäisessä tapauksessa. Mustavalkoinen, äänetön valvontakameravideo näyttää sen jälkeen, että ilmeisesti Yhdysvalloissa kuvatussa tilanteessa avo-Mustangille tapahtuu jotain, mitä omistaja ei taatusti ole toivonut.

Koosteessa on myös kaksi muuta kohtaamista, jossa pysäköintipaikan menettänyt autoilija hakee oikeutta itse. Niistä ensimmäinen, niin ikään Yhdysvalloissa kuvattu kostotilanne lienee vahvasti laiton, vaarallinen ja ehdottoman tuomittava - mutta näin videona aika hillitön. Toinen, ilmeisesti japanilainen kosto puolestaan henkii ennen kaikkea nokkeluutta.

Anakonda.fi kannustaa ratin takana kuitenkin malttiin kaikissa tilanteissa - jopa silloin, kun kuljettaja tuntee omaa oikeustajuaan loukatun.

Katso Anakonda.fi:stä myös seuraavat autoiluaiheiset videot:

Näin käy renkaanvaihto liikkuvassa autossa - Katso video

Nettiklassikko: Mitä saadaan, kun yhdistetään Lada Niva ja Ferrari? Katso vauhdikas video

Nettihitti: Näin on tuunattu venäläisiä autoja!

Vertailun vuoksi: näin Ladaa mainostettiin 1970-luvulla Suomessa

 Maailman nopein autopesu? 94-vuotias kaahasi harjakoneen läpi - katso video

Nettiklassikko: Lexus pysäköidään varovasti - Huom! Videota ei ole hidastettu!