Nettihitillä kesäkuuhun: kanadalaisbändin hillittömiä versioita tutuista biiseistä on katsottu satoja miljoonia kertoja

Happy! Heinäkuussa Suomeen tulevan Pharrell Williamsin jättihitti saa arvoisensa käsittelyn, kun kanadalaisbändi Walk Off The Earth tulkitsee sen. Anakonda.fi tarjoaa videon onneen, ja vinkkaa yhtyeen muihin hauskoihin videoihin - niistä suosituin on katsottu peräti 165 miljoonaa kertaa.

 Vapise YouTube -kunkku Justin Bieber! Kanadasta tulee kengännauhabudjetilla videoita tekevä yhtye, joka kiinnostaa nettikansaa kaikkialla hittejä kuluttavassa maailmassa.

Ja hittejä Walk Off The Earth on lähinnä tehnytkin. Se on versioinut Adelea, Beatlesia - ja muun muassa LMFAO:n Party Rock Anthemin sen jälkeen, kun sitä oli yhtyeeltä pyydetty, ja pyytäjä oli luvannut tahria housunsa, kun homma on hoidettu. Kappaleen yhdellä otolla livenä soitetun videon voi katsoa tästä, se irtoaa tältä rock-, reggae- ja ska-bändiltä varsin paljon alkuperäisestä poikkeavana, orgaanisena ja rajuna esityksenä.

Juuri videot ovat olleet multi-instrumentalisti multi-instrumentalisti Gianni Nicassion johtaman yhtyeen tie maailmanlaajuiseen suosioon. Videot ovat hauskoja - ja Nicassion itse halvalla tuottamia. Niissä yhtye soittaa biisin - ja kierrättää instrumentteja. Tämä on viihdyttävää ja osoittaa paitsi soittajien korkeaa ammattitaitoa, myös mielikuvituksellisuutta. Ei ihme, että versio Gotyen muutaman vuoden takaisesta Somebody That I Used To Know -kappaleesta on kerännyt peräti 165 miljoonaa katselijaa. Harvoin kuulee - ja näkee - näin mainiota tulkintaa niin hyvästä uudesta kappaleesta. Varsinkaan niin, että viisi ihmistä soittaa samaa kitaraa!

Anakonda.fi tarjoaa upotuksen Walk Off The Earthin versioon Pharrell Williamsin Happy -hitistä. Sen tahdissa on hyvä aloittaa kesäkuu.