Netflixin uusi komediasarja vilisee tähtiä

Netflix ilmoittaa, että sen uusi komediasarja The Ranch tulee nähtäväksi 1. huhtikuuta. Anakonda.fi linkittää trailerin muun muassa Ashton Kutcherin ja Debra Wingerin tähdittämään sarjaan.

Ashton Kutcher nähdään Netflixin uudessa The Ranch -sarjassa reippaana, mutta urheilu-urallaan pettymyksiä kokeneena Coltina. Hän palaa 34-vuotiaana kotitilalleen - ja yrittää sekä sopeutua että pitää tilaa pystyssä.

Netflixin mukaan The Ranch on katsottavissa 1. huhtikuuta alkaen. Amerikkalaiseen maalaiselämään, isolle kuistille, ruutupaitojen ja ruostuneiden Ford F-150 -pick upien maailmaan pääsee pariksi minuutiksi katsomalla trailerin tästä.

The Ranch on Netflixin alkuperäissarja samaan tapaan kuin vaikkapa suureen suosioon nousseet House Of Cards ja Orange Is The New Black.

Paljon tv-sarjoissa ja elokuvissa nähdyn, supertähtiluokkaan laskettavan Kutcherin lisäksi The Ranchissa näyttelevät kolmesti Oscar -ehdokkaana ollut Debra Winger, 24-sarjasta tuttu Elisa Cuthbert sekä Kutcherin suorasukaista isää näyttelevä, pitkän uran miehekkäissä rooleissa muun muassa lännenleffoissa tehnyt Sam Elliott.