Mikael Gabriel näyttelee Bodom -leffassa, katso traileri - "Näyttävä, karmiva, viihdyttävä"

Suosikkiräppäri aloittaa näyttelijäuransa huipulta, Mikael Gabriel tosielämän murhatragediasta ammentava Bodom. Anakonda.fi esittää elokuvan uuden trailerin.

Bodom -elokuvassa valkokankaan valtaavat nuoret näyttelijäkasvot. Hittiräppärinä ansioituneen Mikael Gabrielin rinnalla nähdään esikoisroolistaan elokuvassa Päin seinää Jussi-palkinnon voittanut Mimosa Willamo, ensimmäistä leffarooliaan tekevä Nelly Hirst-Gee sekä Koukussa -tv-sarjasta tuttu Santeri Helinheimo Mäntylä.

"Oli todella hienoa päästä tekemään elokuvaa nuorten ja lahjakkaiden näyttelijöiden kanssa. Näissä tyypeissä on mieletön karisma ja he onnistuivat haastavissa rooleissaan upeasti”, ohjaaja Taneli Mustonen sanoo.

Bodom kuvattiin viime vuoden lopulla. Kuvausten ympärillä Mustonen paneutui Luokkakokoukseen, alunperin tanskalaiseen komediaan, jonka ensimmäinen kansallistettu osa oli jättimenestys. Ja niinpä Mustonen pääsi ohjaamaan Sami Hedbergiä, Jaajo Linnonmaata ja Aku Hirviniemeä uudestaan. Syksyllä teattereihin tulevan Luokkakokous kakkosen kuvaukset saatiin juuri päätökseen.

Mutta Bodom ei tosiaankaan yritä ratsastaa Mustosen Luokkakokous -ansioilla. Komediallisiakin aineksia leffassa saattaa olla, mutta ennen kaikkea kyseessä on leffa, jota ohjaaja on kuvaillut kolmella adjektiivilla: "näyttävä", "karmiva" ja "viihdyttävä." Nuoret lähtevät telttaretkelle maisemiin, joissa tapahtui selvittämättä jäänyt kolmen 15 - 18 -vuotiaan telttailijan surma vuonna 1960.

Mikael Gabrielille leffanteko oli yksi myönteinen kokemus lisää vahvassa myötätuulessa alkaneen artistiuran jatkoksi.

“Tosi hyvältä tuntuu että saadaan vihdoin traileri ulos. Vähän sama kun tekis levyä: odottaa että jengi pääsee näkemään leffan. Mulla on todella kova ikävä tuota meidän crewta. Oli tosi siistiä tehdä niiden kanssa leffaa ja meistä tuli läheisiä keskenämme. On vain himmeetä tajuta saavansa tehdä asioita joista on aina unelmoinut. Nämä kaksi asiaa eli musa ja leffat on juuri sitä," hän sanoo Bodom -elokuvan tiedotteessa.

Elokuvan trailerin voi katsoa tästä:

Fakta: Bodom -elokuvan ensi-ilta on 19. elokuuta 2016.