Kilpailu: voita kaksi lippua Robert Heleniuksen otteluun!

Anakonda.fi järjestää kilpailun, jossa palkintona on kaksi lippua syksyn suurimpaan suomalaiseen nyrkkeilytapahtumaan: ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan EM-otteluun Robert Helenius (Suomi) - Franz Rill (Saksa). Lue helpot osallistumisohjeet alta.

Nordic Nightmare eli porvoolainen raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius päästetään irti lauantaina 19. joulukuuta Helsingin Hartwall Arenassa. Luvassa on huippuluokan nyrkkeilyottelu, jossa Helenius iskee saksalaista Franz Rilliä vastaan. Voittaja saa kannettavakseen Euroopan mestarin vyön.

Hartwall Arenaan on myyty runsaasti lippuja, ja hyvät paikat alkavat olla kortilla. Mutta ei hätää, Anakonda.fi antaa nyt yhdelle onnelliselle kaksi lippua (2) sellaisille jakkaroille, että kehän hurja tunnelma välittyy varmasti.

LIPUT OVAT ILMAISET, mutta kilpailuun osallistuakseen täytyy tehdä kaksi asiaa:

1) tykkää Anakonda.fi:n Facebook -sivusta tästä ja jaa tämän kilpailun linkki

2) lähetä sähköposti osoitteeseen info@anakonda.fi ja kerro viestissäsi, mikä sinun mielestäsi on ollut paras urheilutapahtuma vuonna 2015. Mikä on liimannut katsomoon joko kotona tai ihan paikan päällä? Ja siis niin, että kovatkin odotukset tapahtuman ja kilpailun suhteen ovat täyttyneet? Lyhyen perustelunkin saa kirjoittaa, jos kintaissa vain on virtaa.

HUOM! "Oikeaa" vastausta ei tietenkään ole - kaikki kelpaa vaikka massajuoksutapahtumista ties mihin MM-tason mittelöihin.

Voittaja valitaan torstaina. Vastausaikaa on torstaiaamuun klo 10.00 saakka.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fakta: Robert Helenius valmistautuu ottelemaan nyrkkeilyn raskaan sarjan Euroopan mestaruudesta 19. joulukuuta. Lisätietoja ottelutapahtumasta tästä.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Erkan Teper loukkaantui - Heleniuksen ottelun titteliarvo säilyy, vaikka vastustaja vaihtuu

Robert Helenius, miksi kohtasit Teperin kuin nallekarhu?

Robert Heleniuksen titteli-illan esiotteluissa on paljon pelissä

Robert Helenius pääsee maailmanmestarin sparraukseen - "Lähden näyttämään kuka on pomo"