Bradley Wiggins lopettaa - Onko pyöräilijä ollut aikamme tyylikkäin urheilija?

Katso kuvat! Sillä niissä Bradley Wiggins nähdään mod-tyylinsä taitajana. Anakonda.fi linkittää kuvat brittipyöräilijän Instagram -tililtä.

Englantilainen kilpapyöräilijä, olympiavoittaja ja Ranskan ympäriajon voittaja Bradley Wiggins on ilmoittanut lopettavansa kilpailun huipulla. Wiggins, 36, ei aja enää alkavalla kaudella minkään ammattilaistallin edustajana.

Wiggins on antanut doping-skandaaleissa ryvyttyneelle ammattilaispyöräilylle iloiset tyyliniekan kasvot. Erityisesti kotimaassaan "Wiggo" tunnetaan poikkeuksellisena keikarina, joka poseeraa julkisuudessa mieluummin ihan muissa asuissa kuin pyöräilytrikoot päällään.

Kuten BBC:n artikkeli muistuttaa, Wiggins on mod. Eli hän panostaa pukeutumiseen, elämänsä muuhun estetiikkaan ja musiikin fanittamiseen muun muassa Quadrophenia -elokuvasta tutuin ottein: puvun ja muun vaatetuksen pitää olla istuvaa ja kapealinjasta, kampaus on mallia "Paul Weller" ja onpa Wiggo postannut Instagramiin kuvan muun muassa hengailustaan Stone Rosesin kanssa - sekä toisen soittajana, basso sylissä. (Jos kuvat eivät näy tekstiosan päätteeksi, ne voi katsoa Brad Wigginsin Instagram -tililtä tästä.)

Ehkä hän nyt uransa päätyttyä panostaa myös liikkumiseen modina - ja fillari vaihtuu skootteriin. Ja ehkä hän kuitenkin jatkaa yhteistyötä englantilaisen vaatebrändi Fred Perryn kanssa.

 

#tbt 3 years ago today, Stone Roses underground gig, great night

Kuva, jonka Sir Wiggo (@bradwiggins) julkaisi 6. 08ta 2015 klo 8.01 PDT

 

Kuva, jonka Sir Wiggo (@bradwiggins) julkaisi5. 02ta 2013 klo 9.48 PST