Zlatan lanseerasi oman sporttibrändin - "Valtaamme markkinat"

Jalkapallon EM-turnaukseen voi valmistautua monella tavalla. Ruotsin hyökkääjätähti Zlatan Ibrahimovic lanseerasi Pariisissa oman vaate- ja urheilubrändin A-Z.

Zlatan Ibrahimovic viihtyy salamavalojen loisteessa. Niihin Pohjolan viime vuosien ykkösfutaaja hakeutui myös väliviikollaan, Ranskan mestaruuteen päättyneen seurajalkapallokauden jälkeen, ennen EM-turnausta. Ibrahimovic julkisti A-Z -brändin, jota markkinoidaan hänen kasvoillaan, nimellään ja asenteellaan.

Ruotsalaisittain kohtuullisen pahamainen lähiö, Malmön Rosengård on Zlatanin kasvualusta ja niinpä oheisessa mainosvideossa ei tosiaankaan ajeta loistoautoilla tai rehvastella muutenkaan jalkapallostaran rikkauksilla. Päinvastoin, katse on lähiössä. Videossa treenataan vaatimattomissa, urbaaneissa oloissa.

A-Z pyrkii siis kaupallistamaan Ibrahimovicin lahjakkuuden, intohimon urheiluun ja poikkeuksellisen voitontahdon. Hyödyksi on myös tyly asenne, jonka Ibrahimovic verbalisoi parhaimmillaan herkullisesti - Anakonda.fi:n kokosi aiemmin ruotsalaistähden värikkäimmät kommentit.

Ja Zlatan on mukana A-Z:n juonessa.

"Valloitamme markkinat. Luottakaa minuun. Emme luovuta ennen kuin olemme valloittaneet markkinat", Ibrahimovic julisti Pariisissa.

Lue lisää Zlatan Ibrahimovicista Anakonda.fi:stä:

"Jos en löydä asuntoa, ostan hotellin" - Lue Zlatanin parhaat kommentit

Täällähän tuoksuu Zlatan! - Huippufutaaja lanseerasi nimikkoparfyymin

Super-Zlatan:"Lähetin Tanskan eläkkeelle!" - Lue voittajan kommentit