Islanti voitti Englannin, some räjähti - Katso kuvat, lue hehkutukset

Anakonda.fi juhlii Islannin menestystä jalkapallon EM-kisoissa kaikkien yllättäjien kannustajien kanssa. Vaikka Englanti on monen kotimaisen futisfanin suosikki, pieni Islanti tuntuu nyt saaneen taakseen vähintään puoli somea niin meillä kuin muuallakin.

Englanti oli ennakkosuosikki Islantia vastaan pelatussa jalkapallon EM-turnauksen ottelussa. Mutta pallo on pyöreä: pelin päätyttä valotaululla komeili Islannin voitto 2-1 ja sosiaalisessa mediassa käsittämätön Islannin onnittelujen ja kotimatkalle joutuneen Englannin kohtalon surkuttelun määrä - tulihan Englannin tappio vain neljä päivää sen jälkeen, kun Britannia ilmoitti kansanäänestyksensä tuloksen merkitsevän eroa Euroopan Unionista.

Anakonda.fi kokosi sosiaalisesta mediasta iloisia Islannin kannustuksia ja teräviä tuomioita jalkapallon suurmaa Englannin kohtalolle.

1. Brexit -rinnastus jo kesken ottelun

 "Jos Englanti häviää, he googlaavat huomenna, mikä Islanti on ja vaativat uusintaottelua. ‪#‎emfutis‬ ‪#‎brexit‬" - Jutta Jaakkola, Facebook

2. Ex-pelaajatähti, nykyinen kommentaattori Gary Lineker: "Pahin tappio koskaan... Islannissa enemmän tulivuoria kuin ammattijalkapalloilijoita"

 3. "Tämä on kirjaimellisesti huonoin päivä Englannin historiassa - sitten perjantain."

 4. Ja mikä maa olikaan se kylmä, eristäytynyt saarivaltio Atlantilla...?

 5. Näin valittiin Islannin joukkue... (tämä kuva levisi somessa jo ennen Englanti -ottelua, alkuperä tuntematon)

6. Näyttelijä Hugh Laurie vertasi Englannin ja Islannin managerien palkkoja...