05. heinäkuu 2016
Grillatut avoburgerit & mangochutney
4 annosta
900 g naudan (pihvi)jauhelihaa
4 viipaletta cheddarjuustoa
4 sämpylää
1 punasipuli
1 pihvitomaatti
4 rkl mangochutneyjogurttia (ks. ohje)
1 ruukku rucolaa
Mangochutneyjogurtti
1 dl turkkilaista jogurttia
½ rkl mangochutneytä
suolaa ja mustapippuria
Tee ensin mangochutneyjogurtti sekoittamalla jogurtti, mangochutney, suola ja pippuri yhteen.
Muotoile jauhelihasta 4 pihviä. Mausta pihvit haluamallasi mausteilla. Paista pihvejä kuumassa grillissä 2 – 3 minuuttia puoleltaan. Kun olet kääntänyt pihvin, laita cheddarviipale pihvin päälle kuumenemaan. Lämmitä halkaistut sämpylät grillissä.
Viipaloi sipuli ja tomaatti ja paista ne nopeasti pannulla.
Kasaa hampurilaiset ja nauti.
Reseptit: Petri Huhta/Tamminen
Kuvaus: Sami Repo
Reseptit: Pete "Pastori" Huhta/Lihatalo Tamminen, Kuva: Pasi Kostiainen
Katso Anakonda.fi:stä myös resepteihin liittyvä ruokavideo Miehen G-Piste:
Netti-tv: Miehen G-Piste - näin syntyy maistuva avoburger & mangochutney
KÄSITELTY: Korjattu muotoilua