Netti-tv: Putket punasina 7 - Volvo XC90, 2000-luvun kartanoauto on kuin panssarivaunu

Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Putket punasina ajetaan nyt isolla eilisen unelmalla: Volvo XC90 oli monille saavuttamaton uutena, 310 000 kilometriä myöhemmin on toisin.

Volvo V70 on 2000-luvulla usein ollut ison perheautoluokan myydyin auto Suomessa. Järkifarmari kaikilla mausteilla, sopivasti ylellisyyttä ja urheilullisuuttakin kuskille, terveellistä kyytiä muille.

Tämän Volvo -kansan unelmana on kiiltänyt XC90, Volvon kaikkien aikojen ensimmäinen maasturimalli. Se oli jo 2000-luvun alussa melkoinen next step myös lompakolle, noin 60 000 eurosta jopa yli 100 000 euroon venynyt mallisto ei ollut kaikkien saavutettavissa.

Kuten Putket punasina -sarjassa tapaa olla, niin nyt on. Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassahan ajetaan eilisen unelma-autoilla. Aikanaan useimmille liian kalliit autot ovat käytettyinä ihan saavutettavia - vaihtoehto pienille uusille autoille.

Kannattaako yli 310 000 kilometriä ajettu maasturi-Volvo sitten hankkia? Siihen on varmasti kaksi vastausta, joista jokainen valitkoon omansa.

Volvo XC90 on turvallisina tunnettujen Volvojen turvallisimmalta tuntuva malli. Se on panssarivaunu maasturiksi. Auto, joka saa mielikuvituksen lentämään: millainen kartanonherra mahtaakaan tällaisella ajaa?

Katso myös aiemmat Putket punaisina -jaksot Anakonda.fi:n netti-tv:stä:

Uusi netti-tv-ohjelma Putket punasina - Subaru Impreza:"Sytyn hehkuun sorateillä"

Netti-TV: Putket punasina 2 - Ford Focus ST - "Koti-isäksi naamioitu rakastaja"

Netti-tv: Putket punasina 3 - BMW M5 - "Sanovat saksanhirveksi"

Netti-tv: Putket punasina 4 - Nissan Murano - “mökkiteiden mörkö, bulevardien paholainen”

Netti-tv: Putket punasina 5 - Audi A8 - "Kulkee auliisti kuin adjutantti"

Netti-tv: Putket punasina 6 - Seat Leon Cupra, kiihkeää kyytiä Espanjasta