06. lokakuu 2015
Miehen G-Piste näyttää tällä kertaa, että grillaaminen on mukava tapa laittaa ruokaa syksylläkin - ja mihin vuodenaikaan tahansa.
"Grillaus ei ole sesonkihommaa", Timo Kuoppamäki sanoo.
"Vaikka se normaalisti yhdistetään kesään, niin aivan samalla tavalla grilli kuumenee viilenevässä syksyssä ja miksei talvisessa hangessakin. Kunhan grillaaja vaan huolehtii omasta lämpötilastaan, grilli hoitaa kyllä loput."
Intohimoinen koti- ja kotipihakokkaaja Kuoppamäki on grillannut Anakonda.fi:n Miehen G-Piste -netti-tv-sarjan isäntänä keväästä syksyyn. Sami Revon "liikkuviksi ruokakuviksi" ikuistama sarja on saanut hyvän vastaanoton ja jatkoa seurannee.
Mutta mainospuheet sikseen ja ruokahalua nostattamaan. Jos karitsan kyljykset ja sen oheen niin ikään grillissä valmistuvat romaine-salaatti ja vesimeloni sekä rinnalle valmistettava mausteinen kikhernesalaatti eivät herauta vettä kielelle, olet todennäköisesti juuri syönyt hyvän aterian. Onnea siitä!
Tämän jakson reseptit:
Reseptit: Grilliin karitsan kyljykset, romaine -salaatti ja vesimelonisalaatti
Katso Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteen muut jaksot:
Uusi netti-tv-ohjelma aloittaa Miehen G-piste - osa 1: Näin grillaat kokonaisen kalan!
Miehen G-piste - osa 2: Näin grillaat täydellisen burgerin
Miehen G-piste - osa 3: Flank Steak eli kuve, helppoa grillattavaa
Miehen G-piste - osa 4: Onko grilliin mitään äijämäisempää kuin Tomahawk -kyljys?
Lue Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:
Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset
Reseptit: lammasburger, porsaanfile steak sandwich ja grillatut paprikat
Reseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa
Reseptit: Tomahawk -kyljys, härän ribsit, meksikolainen katumaissi ja coleslaw