Karibian lumous 8/8 - Hemingwayn Havanna ja Varaderon rantahuvit

Anakonda.fin Karibian lumous -netti-tv-sarjan kahdeksas jakso vie kirjailija-äijäilijä Hemingwayn jalanjäljille Havannaan. Lopuksi Folke West luovuttaa ryhmän vaimolleen Lenelle, joka johdattaa Varaderon rantahuveihin.

Kun Ernest Hemingway palkittiin kirjallisuuden Nobelilla vuonna 1954, hän vastaanotti palkinnon Havannassa paikallisten kalastajien kanssa.

Nyt Folke West vie Anakonda.fin Karibian lumous -netti-tv-sarjan katsojat samoille kulmille, astelemaan Papa Hemingwayn jalanjäljissä Vanhus ja meri -kirjan maisemien rantatyrskyihin.

Rantaa ja lempeitä aaltoja riittää myös Varaderossa, jonne Folke West päättää Karibian lumous -risteilynsä ja Kuuban -kierroksensa.

Karibian lumous -netti-tv-sarja on myötäillyt Anakonda.fin sivuilla vuodenvaihteessa ja kevättalvisin Kuuban ympäri kiertävää risteilyä. M/S Louis Cristal - entinen Sally Albatross - on ensimmäinen risteilylaiva, jonka Kuuban matkailuviranomaiset ovat sallineet kiertää saarta 50 vuoteen. Ensimmäinen risteily järjestettiin joulukuussa 2013. Sen jälkeen Kuubaa ovat kiertäneet, sen satamakaupungissa pysähtyneet ja päiväksi myös Jamaikalle piipahtaneet tuhannet lähinnä kanadalaiset matkailijat.

Tämä on sarjan viimeinen osa.

Katso myös:

 

Uusi netti-tv-sarja Karibian lumous - 1/8 Kuubaan Folke Westin kanssa

Karibian lumous 2/8, Meripäivä - Risteily Kuuban ympäri on uutta kapteenillekin

 

Karibian lumous 3/8, Antilla - Lola kalastajakylässä - Castron synnyinkodissa

 

Karibian lumous 4/8 Santiago de Cuba - "Täällä Winston Churchill toimi sotareportterina!"

 

Karibian lumous 5/8 Montego Bay - Lola risteilee Jamaikalle

 

Karibian lumous 6/8 Cienfuegos - "Vähän fiinimpi kuubalainen kaupunki"

Karibian lumous 7/8 Punta Francés - Paratiisiranta...ja aarresaari?

 

Lue myös:

 

Folke West, meneekö Kuuba nyt pilalle?