Von Hertzen Brothers vaihtoi kaikki kumppanit kerralla!

Von Hertzen Brothers on valmistelee uutta ensi keväänä julkaistavaa albumia uusien yhteistyökumppanien kanssa levitettäväksi. Laulaja Mikko von Hertzen kertoi Anakonda.fi:lle bändin tilanteesta - ja työinnosta.

Tämä kiinnostanee bändin faneja eniten: uusi levy on työn alla ja valmistuu julkaistavaksi ensi keväänä.

"Me ollaan koko kesä keikkailun ohessa kirjoitettu musaa ja kammettu kaivosta kirkasta lähdevettä. Parasta on, että kama maistuu freesiltä omassa suussa. Tässä on kasvanu hirvee hinku päästä pullottaan sitä muidenkin nautittavaksi", Mikko von Hertzen kertoo Anakonda.fi:lle.

Bändi valmistelee uutta materiaalia uudessa tilanteessa: se on vaihtanut tai vaihtamassa kaikkia yhteistyökumppaneitaan.

Levytyssopimus Universal Musicin kanssa on umpeutunut. Keväällä julkaistavan seitsemännen albumin julkaisijasta siis neuvotellaan.

"Manageri neuvottelee parhaillaan globaalia diiliä."

Managerikin on vaihtunut. Virpi Immosen tilalla vaikuttaa englantilainen Seven Webster, jonka ansiolistalta löytyy muun muassa Didon lanseeraaminen hittitähdeksi viime vuosikymmenellä.

Veljesyhtyeen keikkamyynnistä vastaa jatkossa International Talent Booking (ITB) -yhtiön Steve Zapp. Hänen muita asiakkaitaan ovat muun muassa Biffy Clyro, Rival Sons ja Kvelertak.

"Jos tätä liittoa (Von Hertzen Bros. & Zapp) ei ole solmittu taivaassa, niin ainakin hyvin korkealla portaikossa kuitenkin."

Teksti: Pasi Kostiainen, kuva: Mari Lehmonen