Sunrise Avenue: uusi sinkku, levy tulossa, kiertue loppuunmyyty - "Ihan uusi fiilis!"

Saksankielisen Euroopan suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva helsinkiläinen Sunrise Avenue julkaisee uuden studioalbumin lokakuussa. Anakonda.fi jakaa levyn ensimmäisen sinkkumaistiaisen kuultavaksi.

Sunrise Avenue aktivoituu tänä syksynä: luvassa on kiertue ja levy, jota ennakoiva sinkku on julkaistu tänään. I Help You Hate Me -kappale ennakoi 6. lokakuuta julkaistavaa Heartbreak Century -albumia. Levy on yhtyeen ensimmäinen studioalbumi peräti neljään vuoteen.

Uuden Sunrise Avenue biisin voi kuunnella Spotifyn kautta tästä:

Näin Sunrise Avenuen solisti ja biisintekijä Samu Haber kommentoi uutta kappaletta - ja bändin uudistunutta soundia:

”Biiseissä on ihan uusi fiilis. Vaikka mukana on akustisiakin soittimia, kappaleilla on urbaani tunnelma – biisien välissä voit melkein tuntea studion ohittaneiden raitiovaunujen tärähtelyn. Kappaleet käsittelevät sydänsurua, millä ei välttämättä ole tekemistä rakkauden kanssa. Meihin sattuu, kun olemme tyytymättömiä elämäämme. Ihmiset kiirehtivät elämänsä läpi etsien täydellistä partneria, täydellistä vartaloa, täydellistä työpaikkaa. Emme ole valmiita kompromisseihin, koska valinnan mahdollisuudet ovat rajattomat, mikä tekee meidät entistä kyltymättömimmiksi.”

Fakta: Sunrise Avenuen Helsingin Tavastialta 11. lokakuuta alkava klubikiertue Euroopan suurkaupunkeihin on käytännössä loppuunmyyty. Lisätietoja tästä.