Remu x 3: katso uusi video, kuuntele biisi ja lue kirja

Syksyn nimi 2016: Remu Aaltonen. Anakonda.fi jakaa rockpäällikön comeback-biisin videona ja striiminä.

 Remu is back! Ihan kuin hän joskus olisi pois ollut, pyöriihän Hurriganesin jokin klassikko-vinyyli parhaillaankin jossain suomalaisessa levysoittimessa.

Mutta nyt Remu Aaltonen, 68, julkaisee uutta englanninkielistä musiikkia. Electric Play on nimenä sekä teaser -sinkulla että 18. marraskuuta julkaistavalla albumilla. Esittäjänimi on roheasti Remu & Hurriganes.

"Hurriganesia en voi enää käyttää", hän sanoo Anakonda.fi:lle - siis pelkkää Hurriganesia. Hurriganesin iki-basisti Cisse Häkkinen on kuollut, samoin pitkäaikainen kitaristi Albert Järvinen.

Nyt levyllä soittavat Remun keikka-Hurriganesista tutut rumpali Arska Rautajoki, tämän poika, kitaristi Antti Rautajoki, basisti Jaska Ylä-Rautio sekä kitaristi Nipa Niilola. Myös levyn tuottaja ja sen oman Lasso -levy-yhtiönsä kautta julkaiseva Hannu Sormunen soittaa levyllä - ja vierailijana tööttää Michael Monroe.

Jo legendaarisessa Roadrunnerilla vaikuttanut Mr X, Suomeen asettunut englantilaisherra Richard Stanley on mukana oheisella videolla.

Anakonda.fi jakaa Remu & Hurriganesin uuden Electric Play -videon Remu YouTube -tililtä. Videon on ohjannut Kimi Nordström.

Ja jos haluaa kuulla saman biisin ihan pelkästään auditiivisena elämyksenä, se onnistuu Spotifyn kautta tästä:

Entäs sitten kirja? Remu (Johnny Kniga, 2016) on remukielinen elämäkerta, kirjailija Markku Salon toimittama muistelmateos, jossa ovat läsnä kaikki kolme sex & drugs & rock & roll.

"Moni saattaa toivoa, että olisi elänyt itse samanlaisen elämän", Remu virnistää.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen