Näissä merkeissä uuteen vuoteen? - Katso uusi JätkäJätkät -video "Pitkä Viikonloppu!"

Anakonda.fi toivottaa lukijoilleen hyvää vuodenvaihdetta arkirealistisen, mutta lämminhenkisen musiikkivideon avulla. Pitkä viikonloppu on JätkäJätkät -yhtyeen paluubiisi ja ensimmäinen maistiainen ensi vuonna julkaistavalta uutuuslevyltä.

Projektista toiseen singahteleva Asa on komean, Love Recordsin aarteistosta ammentaneen Love -albuminsa jälkeen vienyt studioon taas vanhan JätkäJätkät -bändinsä. Uusi levy saadaan vuonna 2016 - ja esimakua siitä saadaan juuri nyt: oheen on upotettu ensimmäinen single- ja videolohkaisu Pitkä viikonloppu.

Vaikka parin viime vuoden aikana pämppäämisestä ja huomisen huolten lykkäämisestä on tehty jo aika monta biisiä, JätkäJätkät saa omaan bailuteokseensa persoonallisuutta. Ehkä se johtuu Asan - näissä yhteyksissä Asa Masan - sosiaalisesta herkkävaistoisuudesta: niin biisi kuin siitä kertova videokin eivät ole luksus-brassailua, vaan videon aikana yhä hyväntuulisemmiksi intoutuvat neidot ovat duunissa hampurilaisravintola Snackyssä (RIP) ja ajavat vanhalla Ford Fiestalla. Mutta hauskaa heillä loppujen lopuksi on, oikein hauskaa!

Biisin sanoituksen on tosiaan tehnyt Asa, sävellys on merkitty JätkäJätkien ja omalla nimelläänkin uraa tehneen räppäri Matti Pitkäsen nimiin.

Tulevan albumin nimi on Pommisuoja, mutta sen tarkkaa julkaisupäivää ei vielä ole kerrottu.