Bowie - vuosi kuolemasta, uusi julkaisu - Katso video

David Bowien lahja haudan takaa: kolme aiemmin julkaisematonta kappaletta. Anakonda.fi jakaa ne, ja uuden ep:n nimikappaleen videon.

David Bowie olisi täyttänyt 70 vuotta sunnuntaina 8. tammikuuta 2017. Vuosi sitten, 10. tammikuuta 2016 kuolleella laulajalla oli tapana julkaista musiikkia syntymäpäivänään - ja niin hänen nimissään toimitaan yhä.

Bowielta julkaistiin ep ja video No Plan. Nimibiisi on Bowien Blackstar -levyn sessiossa vuonna 2015 tehty kappale, joka ei kuitenkaan päässyt mukaan albumille. Se on aiemmin julkaistu Bowien kirjoittaman, äskettäin ensi-iltansa saaneen musikaalin Lazarus: Original Cast Recording -soundtrackillä. Sama koskee ep:n muita uusia kappaleita Killing a Little Time ja When I Met You, mutta nyt ne ovat digitaalisesti saatavilla myös Bowien itsensä tulkitsemina. Nuo kolme biisiä ja Blackstarilla mukana ollut Lazarus muodostavat No Plan -ep:n. Se on kuunneltavissa Spotifyn kautta tästä:

 Anakonda.fi jakaa oheen David Bowien Vevo -tililtä No Plan -kappaleen tuoreen videon. Sen loppukuvassa nähtävällä Foxgrove Roadilla Etelä-Lontoon Beckenhamissa Bowie asui 1960- ja 1970-lukujen vaihteessa.

Kuva: kuvakaappaus No Plan -videosta