Sepi Kumpulainen juhlii 25-vuotista uraansa

Armotonta menoa! Sepi Kumpulainen juhlistaa 25-vuotista taiteilijauraansa Helsingin Tavastialla.

1990-luvun alussa lama-Suomen viihdyttäjistä vilpittömimpiä tapauksia oli Sepi Kumpulainen, "Kalevankadun laulava talonmies".

Sen jälkeen on koettu Nokia-Suomi kaikilla mausteilla, parit uudet nousut ja niitä seuranneet laskut. Sepi Kumpulaisen klassikkobiisi Armotonta menoa on ajankohtainen aina vaan!

Sepi Kumpulaisen ura alkoi siis noin neljännesvuosisata sitten ja on syytä viettää 25-vuotistaiteilijajuhla. Se vietetään Helsingin Tavastialla sunnuntaina.

Näin taiteilija itse arvioi juhlatunnelmaansa tapahtumajärjestäjä Creatin mukaan:

"Hyvällä iloisella mielellä odotan juhlaa ja odotettavissa on oikeastaan hyvin lähellä tavanomaista perinteistä  sepi kumpulaista, rehellistä huumorimusaa, suunnitelmissa on esittää yksi uusi    laulu, Fernet-Branca."

Illan juhlakalun lisäksi lavalle nousevat muun muassa Mara Balls, Karkkipäivä, Knucklebone Oscar feat. Tommi Läntinen, Pekko Käppi & K:H:H:L, Jaakko Laitinen & Väärä PIN-koodi, Tommi Liimatta Duo, Jukka Nousiainen, Proteus ja Tiisu & Ystävät.

Anakonda.fi toivottaa Sepi Kumpulaiselle onnea uran merkkipaalun äärellä. Luvassa on epäilemättä tunnelma, joka on kuin Railakas ilta Venetsiassa.

 Fakta: Sepi Kumpulaisen 25-v. taiteilijajuhla Helsingin Tavastialla sunnuntaina 18. joulukuuta 2016 klo 19.00.