Pidä huivista kiinni! - Remun Viimeinen keikka täyttyy

Remu Aaltosen Viimeinen keikka tullaan lauantaina 20. tammikuuta 2018 vetämään loppuunmyydylle Helsingin jäähallille, kerrotaan Anakonda.fi:lle.

Remu Aaltonen, 70, tekee viimeisen ison keikkansa lauantaina 20. tammikuuta. Helsingin jäähalli on iso keikkapaikka, ja vaikka se on viime vuosina täyttynyt monien kotimaisten esiintyjien konserteissa, nyt käsillä on tavallista isompi tapaus: suomalaisen rockin isähahmon vihoviimeinen veto Remu & Hurriganesin kanssa.

Ei siis ihme, että Hurriganes -nuoruuden viettäneet keski-ikäiset ovat sankoin joukoin hankkineet liput keikalle. Myös nuorempaa väkeä lienee tulossa, sillä konsertissa on paljon sosiaalisen median valuuttavana vahvaa poikkeuksellisuutta. Remun kanssa nähdään pitkästä aikaa lavalla muun muassa Hurriganesin alkuperäinen kitaristi Ile Kallio.

Perjantaina, vuorokautta ennen konserttia paikalle oli myymättä muutama sata lippua. Konsertin tiedotuksesta vastaava Lasse Norres arvioi Anakonda.fi:lle, että keikka tullaan vetämään täydelle salille, lähes 7000 kuulijalle.

Henry Olavi Aaltonen saa arvoisensa läksiäiset eläkepäiville. Ja niillähän on sitten aikaa vaikka tehdä uutta musiikkia.

Teksti ja kuva: Pasi Kostiainen