Cheek ja Elastinen yhteiskeikoille - 5 faktaa Profeetat -konserteista

Cheek ja Elastinen yllättävät yhteiskeikoille. Anakonda.fi kertoo, mitä kevään Profeetat -konserteista pitää tietää.

Profeetat oli Cheekin ja Elastisen yhteislevytys kolme vuotta sitten. Nyt Profeetat aktivoituvat keikoille - ainakin kahdesti.

Anakonda.fi kertoo faktat ensi kevään kotimaisista jättikonserteista.

1.  Lipunmyynti alkaa ensi viikolla (ja todennäköisesti loppuu myös)

Tämä on tärkein tieto, jos tahdot konserttiin: ole valmiina torstaina 1. joulukuuta - siis ensi viikon torstaina klo 9.00. Ja "ole valmiina" tarkoittaa yhteydenottoa Lippupiste.fi:n myyntikanaviin. Cheekin ja Elastisen konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä. On odotettavissa, että nämäkin keikat täyttyvät nopeasti - Anakonda.fi tosin veikkaa, että lisäkonsertteja varten on varattu päivät molempiin halleihin.

2.   Konsertit Turussa ja Helsingissä

Konsertit ovat Turun Gatorade Centerissä perjantaina 28. huhtikuuta 2017 ja Helsingissä Hartwall Arenassa seuraavana päivänä, lauantaina 29. huhtikuuta 2017.

3.   Konserteissa ei ole ikärajaa - lippujen hinnat 49 - 149 euroa

Kaikki suosikkiräppärien lapsifanitkin ovat siis tervetulleita keikoille. Aikuisempaa juhlimista ja erottautumista voi harrastaa hankkimalla VIP-lippuja, joita on myytävänä otsikoilla Chela (99 euroa, sisältää eksklusiivisen kiertuemuiston ja kiertuepassin) Sinuhe (129 euroa, sisältää eksklusiivisen kiertuemuiston ja kiertuepassin sekä konserttilipun lavarakennelman sisään rajatulle golden circle -alueelle) ja Kuningas (149 euroa, sisältää sisältää eksklusiivisen kiertuemuiston ja kiertuepassin, konserttilipun istumakatsomon alaosassa sekä "tasokkaan buffet-illallisen" ennen konserttia). Kaikilla VIP-lipuilla pääsee myös keikan jatkobileisiin.

4. "Profeettojen" yhteistyöllä pitkä historia

Cheek ja Elastinen ovat tehneet yhteistyötä pitkään - jo kauan ennen viime vuosien suursuosiotaan. Nyt yhteiskeikat antavat molemmille aikaa valmistella

"Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia. Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille. Energian määrä lavalla kertautuu, ja odotan ainutlaatuisia iltoja!”  - Elastinen tiedotteessa.

5. Entäs tämän jälkeen? Cheek jatkaa yksin viimeistään 2018

Yhteiskeikat antavat molemmille aikaa valmistella soolouriensa seuraavia liikkeitä.

"Nyt on täydellinen hetki meille molemmille lähteä tekemään tätä ja ottaa happea samalla sooloprojekteista. Mulla oma saaga jatkuu vuonna 2018 kolmannen osan muodossa. Sitä ennen on Profeettojen aika." - Cheek tiedotteessa.