Arctic Monkeys ja Fleet Foxes jne. - Flow täydentyy komeasti

Elokuussa Helsingissä vietetään yksi kaikkien aikojen Flow Festivaaleista. Anakonda.fi kertoo, mitä kaikkea kuullaan ja nähdään - uusimmat lisäykset ovat kiinnostavia, Suomeen paljon toivottuja nimiä.

Arctic Monkeys julkaisee odotetun kuudennen albuminsa kesällä - ja saapuu vihdoin Suomeen. Edellinen albumi AM nosti yhtyeen yhdeksi suomalaisen festivaaliyleisön eniten toivomista esiintyjistä. Jonkinlaista korviketta saatiinkin pari vuotta sitten, kun yhtyeen laulajan Alex Turnerin toinen yhtye esiintyi Flow`n päälavalla.

Jos Arctic Monkeysia voidaan pitää yhtenä vuosikymmenen merkittävimmistä kitaravetoisista brittibändeistä, niin yksi kiinnostavimmista yhdysvaltalaisista kitaroilla operoivista yhtyeistä saadaan Suvilahteen myös tänä kesänä: Fleet Foxes tuo viime vuonna julkaistun kolmannen albuminsa kiertueella indie-folk -sävyt Suomeen toista kertaa - edellinen visiitti oli Ruisrockissa kesällä 2011.

Lisäksi Flow on julkaistanut ohjelmistonsa lisäyksiksi ruotsalaiset Lykke Lin ja Fever Rayn, folk-artisti Kevin Morbyn sekä post-punk-yhtye Shamen.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Patti Smith ja Kendrick Lamar Flow Festareille