Alice Cooper vihjaa Anakondalle:"Guns N` Roses palaa yhteen!"

Pitkään jatkuneet huhut saavat pian vahvistuksen, jos nettitietoja ja rocklegenda Alice Cooperin haastattelussa antamaa vihjausta on uskominen: Guns N` Roses palaa kiertueelle kuuluisalla kokoonpanollaan.

Tämä on maailman rockfaneille iso uutinen: Axl Rose ja Slash mahtuvat taas samaan bändiin.

Näin vakuuttaa Alice Cooper, joka on tehnyt yhteistyötä Slashin (kuvassa) kanssa Hollywood Vampires -projektibändissä. Anakonda.fi kysyi Alice Cooperilta tähtiä vilisevän (muun muassa Johnny Depp, Slash, Paul McCartney, Brian Johnson, Joe Walsh, Joe Perry, Slash...) bändin kokoonpanosta, että voisiko Axl Rose olla mukana? Rocklegenda kakisteli kohteliaisuuksia, mutta totesi ettei "Axl ole niin kovin hyvä rauhoittumaan." No, laulaja-Axlin kiivaus on ollut tiedossa muun muassa Suomessa viimeistään siitä lähtien, kun hän jätti lavan kesken Helsingin-konsertin 45 minuutiksi pikaistuttuaan ties mihin.

Mutta Alice Cooper, sopisivatko Guns N`Rosesin alkuperäinen kitaristi Slash ja Axl Rose havaintojesi mukaan taas samaan bändiin?

"Heidän välillään on kyllä jotain... On ollut paljon puhetta, että he saattaisivat taas soittaa yhdessä."

Kiinnostavaa.

"Ja Axlin omasta yhtyeestä lähti jo kaksi kitaristia."

Sehän voisi merkitä alkuperäisen Guns N`Rosesin comebackiä.

"En ole varma, mutta sellainen fiilis on, että alkuperäiset kaverit saattaisivat palata yhteen."

Muiden tähtien ja ex-Gunnari Slashin lisäksi Hollywood Vampiresiin kuuluvat myös niin ikään Guns N`Rosesissa sen kultakaudella noin 25 vuotta sitten soittaneen basisti Duff McGagan ja rumpali Matt Sorum. Alice Cooperin voisi kuvitella olevan hyvin hajulla siitä, missä mennään.

Lisävahvistusta asiaan tuo nettimedia Dishnation, joka viittaa "bändiä lähellä oleviin tahoihin" uutisoidessaan, että Guns N`Roses ponkaisee kiertueelle vuonna 2016. Axl Rosen ja Slashin vanhat riidat on myös tämän uutisen mukaan sovittu ja edessä on hurjaa etukäteiskiinnostusta herättävä comeback. Promoottorit ovat jo kaikessa hiljaisuudessa kartoittaneet sopivat esiintymispaikat.

Dishnationin mukaan kiertue vie Gunnarit niin Eurooppaan kuin Pohjois-Amerikkaankin ensi vuonna, jolloin tulee kuluneeksi 30 vuotta Guns N`Rosesin perustamisesta.

Teksti: Pasi Kostiainen Kuva: Rockman, Slash Norjassa vuonna 2010

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Näe Johnny Depp kitaristina - Katso tästä Hollywood Vampiresin konsertti

Johnny Depp, Alice Cooper ja Paul McCartney samassa bändissä

Anakonda tapasi Slashin:"Mistä hankit t-paitasi?"