Timo Eränkö

Jumala, Darwin - ja Trump - Lue Timo Erängön blogi

Käsikirjoittaja, keksijä ja Lapinlahden linnut -yhtyeen perustaja Timo Eränkö katsoo taas valtaa ylhäältä Anakonda.fi:n blogistaan - taivaasta saakka.

Blogi: Timo Eränkö: Jumala, Darwin - ja Brexit

Hän on palannut! Käsikirjoittaja, keksijä, artisti, muusikko Timo Eränkö on taas kynässä kiinni ja kirjoittaa dialogi-muotoista blogia Anakonda.fi:lle.

Blogi: Timo Eränkö: Pumpattava Barbara

Jumalan juurettomuus ja miehen illuusio vapaudesta. Timo Eränkö kirjoittaa Anakonda.fin blogissaan isoista asioista. Mutta hän raportoikin Lapinlahden linnuista ja Puujumalista tuttuun tyyliinsä, mitä keskustelevat aamukahvipöydässä Jumala ja Charles Darwin.

Blogi: Timo Eränkö: Verta! Verta! Verta!

Lapinlahden lintujen ja Puujumalien perustaja Timo Eränkö osallistui itsenäisyyspäivänä Luokkaretki lähiöstä linnaan -mielenosoitukseen. Anakonda.fin blogissaan hän jatkaa samaa teemaa - nyt luokkasodasta keskustellaan arvovaltaisessa aamukahvipöydässä.

Timo Eränkö: Pikaraivareita

Ajankohtainen tasa-arvoinen avioliittolaki kuplii myös Timo Erängön blogissa. Esillä on myös muita isoja asioita: Suomi ja euro sekä kaikille niin tuttu kysymys:"Otatko kuitin?"

Timo Eränkö: Moraalivapaata menoa!

Timo Erängöllä on torstaina juhlapäivä, kun Puujumalat -yhtyeen uusi albumi julkaistaan. Myös Anakonda.fin lukijoilla on juhlapäivä, kun Eränkö on tutun ankarana blogissaan, joka kurkistaa jo Linnan juhliin.

Timo Eränkö: Isyys on äitien hommaa

Anakonda.fin isänpäiväblogi on tässä! Tuttuun tyyliinsä Timo Eränkö kirjoittaa Jumalan ja Darwinin dialogina, miten miehet ovat isinä onnistuneet.

Timo Eränkö: Lisää balanssia

Onko Erkki Liikanen pankinjohtaja vai valepankinjohtaja? Timo Erängön Anakonda.fi -blogin mukaan tähän on voimakas mielipide hyvin korkealla taholla.

Timo Eränkö: Norsunluurannikolle

Lapinlahden linnuista ja Puujumalista tuttu sanoittaja ja käsikirjoittaja Timo Eränkö avaa Anakonda.fin lukijoille maiseman aamukahvipöytään. Erängön blogi sisältää dialogimuodossa Jumalan ja Charles Darwinin mietteitä. Tällä kertaa on aiheena talous.

Timo Erängön blogi: Kaksineuvoinen

Taas tirkistellään! Jumalan ja Charles Darwinin aamukahvikeskusteluja vakoilee ja kirjoittaa dialogi-muotoon Anakonda.fi:n lukijoille Timo Eränkö, tuttu käsikirjoittaja ja sanoittaja Lapinlahden linnuista ja Puujumalista.

Uusi blogi: Timo Eränkö: Jumala ja Charles Darwin aamukahvipöydässä

Anakonda.fi esittää Jumalan ja Charles Darwinin välisiä keskusteluja! Ne on litteroinut käsikirjoittaja Timo Eränkö, Anakonda.fin uusi bloggaaja.