U2 korvattiin Sialla! Apple esitteli myös uuden iPhonen

Applen uusien tuotteiden lanseeeraus torstaina oli taas verkkomaailman tapaus torstai-iltana. Anakonda.fi kertoo olennaiset uudesta iPhone 7:stä.

"Tämä on paras puhelin, jonka olemme koskaan tehneet."

Yllätys - iPhone 7 on Applen mukaan sen paras puhelin koskaan. Epäilemättä onkin. Se on nopeampi kuin edeltäjänsä, kameraltaan tarkempi ja blaa blaa blaa.

Helsingin Flow Festivaleilla kolmisen viikkoa sitten esiintynyt Sia oli Applen lanseeraustilaisuudessa sillä paikalla kuin U2 kaksi vuotta sitten, esiintymässä ja esittelemässä omaa uutta julkaisuaan.

Anakonda.fi esittelee kolme pointtia uudesta iPhone 7:stä.

1. Suomeen ensi viikolla

Monille suomalaisille(kin) uusin iPhone on ainoa mahdollinen taskuun sopiva älylaite, joten tämä päivämäärä kiinnostaa. Suomessa puhelin on myytävänä lanseeraustilaisuuden mukaan 16. syyskuuta.

2. Kaksi teknistä uudistusta: kotinäppäin ja kamera

iPhone 7.n kotinäppäin tunnistaa painalluksen voiman. Takakameraan tulee kaksoislinssi, joka takaa Applen mainospuheen mukaan ennennäkemättömän kuvanjäljen. Ok. Toivottavasti näin.

3. Pölyn- ja vedenkestävä

iPhone 7 on pölyn- ja vedenkestävä. Tämä on loistava uudistus! Vielä kun joku älypuhelinvalmistaja tekee normimallistaan myös iskunkestävän, ollaan todella kuluttajan asialla!

Ja entäpä se etukäteen huhuttu kuulokeasia? iPhone 7 toimii kuin toimiikin langattomilla kuulokkeilla. Langalliset käyvät myös, mutta ne pitää kiinnittää laitteeseen samasta reiästä kuin latauslaite. Eli yhtäaikainen kuuntelu piuhakuulokkeilla ja laitteen lataaminen eivät onnistu. 

Fakta: Apple piti lanseeraustilaisuuden. Lisätietoja uusista tuotteista, iPhone 7:stä ja Apple Watch 2 -kellosta tästä.