Onko tämä kaikkien aikojen aprillipila? Ilmainen BMW jaettiin sittenkin!

Vuonna 2015 tehtiin Uudessa Seelannissa aprillipäivänä markkinointitempaus, joka teki yhden ihmisen onnelliseksi - ja toi BMW:lle runsaasti huomiota.

Viime vuonna BMW päätti vauhdittaa myyntiään erikoisella tavalla: se laittoi Uudessa Seelannissa paikallisen Herald -sanomalehden kanteen irtileikattavan kupongin. Kupongissa luvattiin "aprillipäivän tarjous" - ilmainen BMW.

Vain yksi asiakas saapui ystävänsä kanssa autokauppaan lehtileikkeen kanssa.

Yllätys oli melkoinen, kun he saivat kuin saivatkin upouuden BMW:n.

BMW otti riskin, koska olisihan voinut käydä niin, että autoja tullaan hakemaan enemmänkin. Tosin sitten autoliike olisi voinut vetäytyä "aprillipilan" taakse ja jättää autot antamatta.

Mutta kun asiakkaita ilmaantui vain yksi, BMW sai halvimman hintaluokkansa, ykkössarjan yhden auton hinnalla hillittömän, maailmanlaajuisen huomiokampanjan. Kun auton saamisesta kuvattu reality-tv -pätkä palkittiin yhtenä maailman parhaimmista automainoksista, sen yhteydessä mainittiin, että sadat miljoonat ihmiset tavoittaneen kampanjan arvo oli noin 20 miljoonaa dollaria. Eikä siihen ole laskettu mukaan tätä Anakonda.fi:n aprillipäivän uutista.

Hillittömän tarinan ilmaisesta BMW:stä aprillipäivänä voi katsoa tästä.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Läpinäkyvä rekka, ilmainen BMW... - Maailman parhaat automainokset valittu, katso!