BMW i8, mikä mestaruuslahja! Tällainen on Leicester Cityn pelaajien palkintoauto

Jalkapallo se on, joka kannattaa - ainakin, jos menestyy. Anakonda.fi esittelee, millainen on BMW i8 - Leicester Cityn pelaajien voittobonuksena saama palkintoauto.

Jalkapallossa menestyminen kannattaa, toki, mutta kauppa se vasta kannattaakin. Ainakin, jos tekee bisnestä lentokenttien myymälöillä ympäri maailman kuten Vichai Srivaddhanaprabha. Forbes arvioi hänen omaisuutensa arvoksi yli kolme miljardia.

On siis ymmärrettävää Leicester Cityn thaimaalainen puheenjohtaja ja pääomistaja antoi pelaajille viime Valioliiga-kauden mestaruuden kunniaksi vielä yhden lahjan.

Ladattavan urheiluauton, yhden BMW:n himoituimmista malleista.

Millainen auto BMW i8 sitten on - Anakonda.fi kertoo.

Hinta Suomessa: 156 553, 23 euroa BMW.fi -sivuston mukaan. Samalla rahalla saisi toki yksiön Helsingistä tai isomman asunnon monesta muusta suomalaisesta kaupungista - joistakin varsinaisen linnan.

Mutta hei, Leicester Cityn tähdet, Englannin maajoukkueeseenkin noussut Jamie Vardy ja kumppanit tuskin himoitsevat yksiötä Helsingissä. Ehkä heille toimii paremmin seuran sinisellä värillä maalattu urheiluauto. Ehkä sellaisella ajaminen jopa luo joukkuehenkeä, sillä 18 pelikaveria sai samanlaisen.

BMW i8 -mallia pidetään jopa Teslan haastajana, sillä urheiluauto on ladattava hybridimalli. Kulutus on näin ollen saatu painumaan 2,1 litraan sadalla kilometrillä. CO2-päästöt ovat ainoastaan 49 grammaa kilometrillä.

Entä mitä siitä urheilullisuudesta tulee tietää? Se, että auton 266 kilowattia eli 362 hevosvoimaa kiidättävät autoa nollasta sataan kilometriin tunnissa todella hätäisesti, vain 4,4 sekunnissa!