Kops, näin pysäköidään Ferrari päin seiniä! - Katso video super-autoilla törppöilystä

Se, että alla on Ferrari, Rolls-Royce tai Maybach ei tee kenestäkään parempaa kuskia. Tämän itsestäänselvyyden todistaa Anakonda.fi:n linkittämä nettihitiksi noussut video.

Supercar 07 -tilille YouTubeen ladattu video on otsikkonsa mukainen: asialla ovat tosiaan "Super Car Driver Idiots" -niminen kuljettajaryhmä. Kilpa-ajoa moottoritiellä, kiihdytyksiä liikennevaloista, uhkarohkeita ohituksia - ja ihan vaan hurjasteluja, joissa auto lähtee käsistä. Niitä kaikkia nähdään - ja pellin rutinaa kuullaan.

Vakuutusyhtiöt eivät näitä kuskeja kiitä, mutta loistoautokauppiaat kiittänevät: kaikki videon autot eivät taida olla korjattavissa.

Mihin tällaisia videoita sitten tarvitaan? Miksi yli 18 miljoonaa ihmistä on noin 11 kuukauden aikana katsonut toisten onnettomuuksia tai vahinkoja?

Onko syy kateus, niin kuin niin moneen asiaan nykyisin motiiviksi tarjotaan? Vai ehkä oppimishalu, sillä kasvatuksellista näkökulmaa tarjoaa selitykseksi videon lataamiselle lataaja Supercar 07: "Auton romutusvideo sisältää dokumentaarisen tai kasvatuksellisen yhteyden, joka auttaa katsojaa ymmärtämään tuomittavan ajokäyttäytymisen seuraukset."

Videon voi katsoa tästä.

Katso Anakonda.fi:stä myös nämä autoiluvideot:

Aja vaikka järveen - venäläinen pikkumörkö pärjää missä tahansa

Kun on pakko päästä liikkeelle - Katso kuvakooste tee-se-itse -virityksistä

Vertailun vuoksi: näin Ladaa mainostettiin 1970-luvulla Suomessa

Maailman nopein autopesu? 94-vuotias kaahasi harjakoneen läpi - katso video

Nettiklassikko: Lexus pysäköidään varovasti - Huom! Videota ei ole hidastettu!

Nettihitti: Näin on tuunattu venäläisiä autoja