Henkilöt
Pariisi -keittokirjan tehnyt suomalaiskokki: "Pariisissa on aina tervetullut olo"
Suosittujen Sandro - ja The Cock -ravintoloiden luojan, helsinkiläiskokki Richard McCormickin tuore Pariisi -keittokirja on ajankohtaista luettavaa - ja kokattavaa. Anakonda.fi kaivaa kirjasta asennetta surusta toipuvan suurkaupungin tulkitsemiseen.
Mainosmies teki hittikeittokirjan - "Intohimo on kova pätevöittäjä"
Kevään myydyimpiä tietokirjoja on ollut Alex Niemisen ja Riikka Sukulan keittokirja Vege. Anakonda.fi kysyi Niemiseltä, miksi nimenomaan Vege? Ja kuinka ihmeessä hän, muun muassa mainos- ja musiikkimies ehti tehdä keittokirjankin.
"Ei, ei lainkaan sokeria eikä vaaleaa viljaa!" - Terveisiä kivikaudelta
Thomas Rode Andersen, 46, on teräksinen ilmestys, joka syö kivikauden ruokaa. Tanskalaiskokin Paleokeittokirja on myyntimenestys.