Näin juhlittiin Superwoodissa - Katso kuvat syysfestarin yleisöstä ja esiintyjistä

Superwood -festivaali oli musiikin, taiteen, ruuan ja juoman sekä upean syyssään juhlaa Helsingin Vuosaaressa viikonvaihteessa. Anakonda.fi ikuisti tapahtuman tunnelmia pieneksi kuvareportaasiksi.

Toista kertaa järjestetty Superwood täytti odotukset. Hotelli Rantapuistossa ja sen lähiympäristössä Helsingin Vuosaaren Ramsinniemessä järjestettiin tapahtuma, jossa oli kymmeniä musiikkiesiintyjiä, dj-musiikkia, ruokaa, juomaa, elokuvia ja kuvataidetta - ja tästä kaikesta nauttivia ihmisiä hotelli täynnä.

Festivaalikartalla on syksyllä tosiaankin tilaa, mutta Superwood on Twin Peaks -metsäretkifiiliksineen niitannut itsensä asemaan, jossa moni viikonlopun Vuosaaressa viettänyt odottaa jo talven, kevään ja ensi kesänkin kulumista - ja uutta Superwoodia. Useimmat kävijät palannevat takaisin - ja kertovat festarista taatusti hyvää eteenpäin.

Tässä Anakonda.fi:n ikuistamia tunnelmia Superwoodista:

Elias Gould oli yksi esiintyjistä Woodtourilla, Hotelli Rantapuiston lähiympäristöön rakennetulla kierroksella, jossa artistit ja yhtyeet esittivät yhden tai muutaman kappaleen heitä varta vasten suunnitelluissa, näyttävissä esiintymispaikoissa.

Myös Mara Balls esiintyi Woodtourilla...

...samoin multi-instrumentalisti KO:MI.

Ja samaan aikaan Hotelli Rantapuiston sisällä paahtoi The Duplo.

Töölö Ketterän Matti8.

Esa Pulliainen ja Stratocaster. Agents oli yksi Superwoodin suosituimmista esiintyjistä, vaikka Pulliainen kiusasikin aluksi viileän rauhallisena konserttia seurannutta yleisöä:"Onko tällä Nokian pikkujoulut?" Rauhallisuus haihtui keikan edetessä eikä bändiä olisi tahdottu päästää lavalta millään.

Superwoodin dj:nä esiintyi muun muassa Tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä eli DJ OonaK.

Manu Laudic ja Eva Louhivuori eli Eva & Manu.

Astrid Swanin keikka oli yksi Superwoodin vaikuttavimmista.

Tuula Amberla.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen