Justin Bieber - lisäkonsertti Helsinkiin!

Niille, jotka jäivät joulukuun minuuttitaistossa ilman lippua, on nyt toinen mahdollisuus: Justin Bieber tekee syyskuussa kaksi Suomen keikkaa.

Justin Bieberin lisäkonsertista jouduttiin neuvottelemaan pitkään, mutta kanadalaissyntyinen tähti saadaan kuin saadaankin Arenan lavalle kahdesti. Bieber esiintyy Helsingin Hartwall Arenassa syyskuussa myös 27. päivä. Vuorokautta aiemman konsertin liput myytiin joulukuussa loppuun minuuteissa.

Kyseessä on Justin Bieberin toinen konserttivierailu Suomeen. Ensimmäinen koettiin keväällä 2013.

Tämänkertaiset konsertit ovat osa Bieberin Purpose -maailmankiertuetta. Samanniminen albumi on tuottanut useita hittejä Suomenkin radioihin - ja nostanut Bieberin arvostusta: häntä ei enää voida pitää pelkästään teiniyleisön suosikkina, jonka avut ovat muualla kuin musiikissa.

Lisäkonsertin edullisimmat liput maksavat 79,50 euroa. Ensimmäisenä lippuihin pääsevät käsiksi Fahlon Justin Bieber Fan club -jäsenet. He voivat ostaa lisäkonserttiin lippuja ennakkoon ennen muita keskiviikosta 20. tammikuuta kello 16.00 alkaen. Lippuihin on ennakkomyynnissä neljän kappaleen ostorajoitus ja 1. helmikuuta alkavassa yleisessä myynnissä kahdeksan lipun ostorajoitus.

FAKTA: Justin Bieber Helsingin Hartwall Arenassa: maanantaina 26. syyskuuta 2016 (loppuunmyyty) ja tiistaina 27. syyskuuta 2016 (Liput myyntiin Lippupisteessä ma 1. helmikuuta klo 9.00 sekä ennakkomyynnissä osoitteessa https://fahlo.me 20. tammikuuta klo 16.00 alkaen)

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Suomeen tuleva Justin Bieber on uransa huipulla - Löi juuri Elviksen ennätyksen

Pojasta mieheksi? Näin Justin Bieber on muuttunut viidessä vuodessa