Jonna, Manna, Paleface... - Artistit yllättävät "metsäkeikoilla", mitä on luvassa?

"Syksyn Flow" eli Superwood -festari tarjoaa musiikkia, ruokaa ja elämyksiä kesätapahtumien tapaan. Mutta mitä ovat Woodtourit, joiden esiintyjiksi on nimetty lukuisia tuttuja nimiä? Anakonda.fi kysyi.

"Woodtourilla festivaalin yleisö viedään metsään kävelylle. Metsässä on pysähdyksiä, joissa on esiintyjiä - ja he eivät heitä mitään tavallisia keikkoja, vaan esimerkiksi niin, että laulaja esittää jonkun kappaleensa kuoron kanssa - pukeutuneena lyhtyihin ja Ivana Helsingin suunnittelemiin asuihin", Paola Suhonen kuvailee.

Hän ja siskonsa Pirjo Suhonen ovat suunnitelleet vuosaarelaiseen Hotelli Rantapuistoon Superwood -festivaalin. 20. - 21. lokakuuta entisessä pankin koulutuskeskuksessa järjestetään boutique -festivaali, jossa tarjotaan artistien ja yhtyeiden lisäksi monenlaista kunnianhimoiseksi kuvailtua ruokaa, elokuvia, taidetta ja luentoja.

Ja Woodtoureja, "metsäkiertue-esiintymisiä". Perjantaina 20. päivä metsässä esiintyvät erikoiskeikoilla New Silver Girl, Vesta, Paleface, Junnu Alajuuma, Ari Goes Jobba, Manna, Obi Blanche, Kuuyhdistys, Since November ja Jonna Tervomaa (kuvassa). Lauantaina nimiä metsän pimeydessä ovat Sasu Kauppi, Kississings, DPPT, Anssi Kasitonni ja Kovat piipussa, Kettuherrat, Bergmania, Lone Deer Laredo, Tuomo & Markus, Spigu ja Maritta Kuula.

Tyylikkääseen hotelliin kannattaa siis pakata kahdet juhlavaatteet: toiset sisätilojen elämyksiä varten - ja lämpimämpää, ehkäpä kosteudenkestävää sisätiloihin. Siis tanssikengät - ja kumisaappaat.

"Olemme partiolaisia", Suhoset sanovat - heille syksyinen metsä on todellakin mahdollisuus, ei uhka.

Jos on toista mieltä, voi jäädä sisätiloihin tankkaamaan hotellin tarjontaa.

Lue Anakonda.fi:stä myös tämä:

Mikä on boutique -festari? - ”Superwood on kokonaiselämys”